Florin Călinescu, dezvăluiri din culisele „Românii au talent”. Ce spune despre colega lui, Andra: „Sexismul nu mai e la locul lui”

Florin Călinescu, alături de Mihai Petre, Andra şi Andi Moisescu, formează juriul show-ului "Românii au talent", una dintre cele mai apreciate şi urmărite emisiuni din România. Actorul a făcut dezvăluiri din culise şi a vorbit deschis despre colegii săi.

RomaniaTV.net
28 feb. 2020, 14:20
Florin Călinescu, dezvăluiri din culisele „Românii au talent”. Ce spune despre colega lui, Andra: „Sexismul nu mai e la locul lui”

Legat de Mihai Petre, Florin Călinescu a ţinut să precizeze că toate contrele din ei sunt la nivel de glume, la fel şi cu ceilalţi membri. „Eu nu aș putea avea contre cu Mihai Petre. La greutatea mea, el nu s-ar mai ridica, nu poți avea contre ca în box. Sunt lucruri inerente, și cu Andi, și cu Andra, dar e ca în fotbal – mai strigă unul la altul: „De ce nu mi-ai dat o pasă?. E o chestiune iscată din adrenalină, dar nu sunt lucruri iscate din profunzime„, a declarat Florin Călinescu pentru Viva.ro.

Vizavi de Andra, singura femeie din juriu, actorul a mărturisit că nu încearcă să o menajezeze prea mult, deoarece femeile deja au obţinut egalitatea cu bărbaţii. „Nu cred că mai e cazul, femeile au obținut egalitatea, sexismul nu mai e la locul lui. Este o persoană între trei bărbați, iar chestiunea asta nu se mai aplică. În afară de a o lăsa să treacă înainte sau de a-i deschide o ușă, nu cred că mai este cazul„, a mai dezvăluit Florin Călinescu pentru aceeaşi sursă.

Citeşte şi: Emoţii puternice la Românii au Talent! Florin Călinescu a oferit primul golden buzz din acest sezon – VIDEO

Florin Călinescu a avut nevoie de intervenţia medicilor

Panică la Românii au talent după ce a fost chemată salvarea pentru Florin Călinescu! Se pare că o concurentă de la Românii au talent i-a adus problemele juratului care a avut nevoie de intervenția medicilor deoarece avea tensiunea prea mare, aceasta ajungând la 20.

Cu toate că inițial se credea că este o glumă, medicii emisiunii au intervenit și au insitat ca juratul să nu mai continuie emisiunea în ziua respectiva. Cu toate acestea, el nu s-a lăsat înduplecat și a cerut medicilor să fie consultat după ce termină ziua de preselecții.

Citeşte şi: Florin Călinescu a intrat în politică: Partidul Verde nu e legionar

Se pare că acum Florin Călinescu se simte bine și a fost vorba doar un pulseu de tensiune, cel mai probabil din cauza oboselii.Natasha a intrat în scenă sigură pe sine, știind ce impresie le va face juraților. Florin Călinescu însă nu a mai rezistat ”presiunilo” și se pare că a avut nevoie de intervenția medicilor, deoarece i-a crescut tensiunea.

Am senzația că o să se întâmple ceva grandios”a afirmat Mihai Petre înainte de momentul Natashei și a avut dreptate. Dansul ei oriental i-a înnebunit pe jurați, iar reacțiile lui Florin Călinescu au vorbit de la sine.

A intrat ceva în ea, un spirit ceva”, a declarat și Smiley, judecând după mișcările-i trepidante, dar senzuale.

Citeşte şi: Dezastru pentru Florin Călinescu în domeniu afacerilor! Un business important i s-a prăbușit

Florin Călinescu, cu umoru-i caracteristic, a avut nevoie de ajutor medical. Însă ceea ce părea o glumă, s-a dovedit a fi real. ”E serios!” a spus cadrul medical venit să-l monitorizeze pe maestru, a cărei tensiune a crescut la 20, după numărul Natashei.

Mihai, ți se îndeplinește visul, scapi de mine”, a replicat Florin Călinescu. ”Tre să o mai văd o dată ca să mă stabilizez”, a mai declarat Florin Călinescu.

Eu îl iubesc foarte tare pe Florin, sper să nu pățească vreodată ceva”, a declarat Andra.