Florin Călinescu face PRAF noul guvern: „Numele Mizeriei, Nemerniciei şi trădării Ţării, se cheamă pnl+usrplus+iohannis”

Actorul şi realizatorul TV Florin Călinescu a publicat duminică seară un mesaj, pe pagina sa de Facebook, în care se arată extrem de nemulţumit de cooptarea la guvernare, în noua coaliţie a forţelor de dreapta, a Uniunii Democrate a Maghiarilor din România (UDMR), pe care o califică drept "trădare".

21 dec. 2020, 08:55
Florin Călinescu face PRAF noul guvern: „Numele Mizeriei, Nemerniciei şi trădării Ţării, se cheamă pnl+usrplus+iohannis”

Florin Călinescu consideră că UDMR nu acţionează în interesul României, afirmând că reprezentanţii partidului îşi iau „subiectele şi predicatele acaparării Transilvaniei” de la Budapesta. Discursul şovin al actorului nu s-a oprit aici, el numindu-i pe membrii UDMR „chiurtoşcolaci”.

„Numele Mizeriei, Nemerniciei si tradarii Țarii, se cheama pnl+usrplus+ iohannis. Să legi la căruta guvernarii câinele vagabond udemerist, așa se cheamă.

Adică, în secunda doi a negocierilor, chiurtoșcolacii sa plece ca preșurile, la Budapesta pentru a primi de acolo subiectele si predicatele acapararii Transilvaniei, asta depașeste orice limita.

Vorbesc in nume propriu. Fara de partid, făra de tovarăși…haiduc…”, a scris Florin Călinescu.

Florin Călinescu, candidat la Primăria Capitalei

Florin Călinescu, cunoscutul om de televiziune, a pierdut alegerile locale 2020, însă a avut o reuşită. A câștigat mai multe voturi decât candidatul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, cu o experiență în politică și guvernare de aproape de ani.

Astfel că actorul a obținut 1,7% din voturile bucureștenilor pentru funcția de primar general al Capitalei, urmat de Călin Popescu Tăriceanu cu 1,6%.

Fostul jurat de la Pro TV a candidat din partea Partidului Verde, care l-a susținut în această campanie electorală.

Citeşte şi: Noul Parlament, în pericol să nu se poată constitui, din cauza coronavirusului. Marcel Ciolacu: „Ei trebuie să intre în izolare”