Florin Călinescu și-a planificat moartea în detaliu. „O să fac un show în care să mor în direct”

Actorul Florin Călinescu a decis să se retragă din televiziune, iar acum vrea să încerce marea cu degetul în mediul online. Acesta a dezvăluit că și-ar dori să moară în direct.

05 apr. 2023, 10:35
Florin Călinescu și-a planificat moartea în detaliu. „O să fac un show în care să mor în direct”

Florin Călinescu reprezintă una dintre cele mai relevant personalități din televiziunea română. Deși esteîn continuare îndrăgit de o mulțime de oameni, acesta a hotărât să se retragă din lumina reflectoarelor. Acesta a mărturisit că aproape nimic nu l-ar convinge să se răzgândească și să se întoarcă pe micul ecran. Totuși, îndrăgostit fiind de meseria lui acesta se pregătește pentru lansarea unui proiect în mediul online. Actorul a mărturisit că nu mai are răbdare să facă parte din structuri fixe și că nu îi este dor de televiziune.

Citește și: Florin Călinescu, veste proastă pentru fani: ”Nu o să mă mai vedeți curând la TV, decât ca actor sau invitat”

„Nu mi-e dor de televiziune, asta pot să vă spun. În acest moment, nu m-aș mai întoarce. Nu mă pot însă înfrunta cu viața, să știu ce se va întâmpla.”, a explicat Florin Călinsescu pentru Cancan.ro.

Intrebat dacă în ultmia vreme a mai primit oferte, acesta a explicat că nu, mai ales pentru că a fost cât se poate de vehement când a spus că nu își mai dorește să mai lucreze în televiziune.

„Lumea mă cunoaște în general, se știe că ce spun așa e. Iar dacă eu am spus că nu mă interesează, nu cred că se mai gândește cineva să mă invite. Nici măcar ca invitat nu mai am chef să mă duc. Nu mai am răbdare să fac parte din niște structuri hotărâte de alții. E posibil să mi fac propria televiziune, dar nu știu dacă e cazul, văd că pe internet se uită mai multă lume.”, a mai declarat actorul.

Florin Călineascu se pregătește de online

Actorul se pregătește să se relanseze în mediul online și că pregătește un proiect uriaș. Mai mult, acesta a mărturisit că își dorește să moară în direct.

„Se apropie momentul, pregătesc o revenire cu un proiect mare în mediul online. Pot spune că Cristofor Columb, după ce a făcut prima descoperire, a mai petrecut vreo 20 de ani până la a doua. Așa că, atunci când ai un ideal, un țel, un scop, un vis, nu contează timpul. Dar eu 20 de ani nu-i mai apuc. Când voi simți că se apropie sârșitul, o să fac un show în care să mor în direct.”, a explicat Florin Călinescu

După ce s-a retras de pe micul ecran, Florin Călinescu a ales să se mute la țară, însă acesta a mărturisit că nu și-a schimbat regimult alimentar. De asemenea, el are mai multe case și că se plimbă de la una la alta, în funcție de dispoziția pe care o are.

„Nu m-am mutat definitiv la țară. Am o tactică, mi-am făcut niște locuri în care când mă plictisesc de condus mașina să mă opresc să stau câte o săptămână, am mai multe case în mai multe locuri, dar nu le popularizez. Am și la mare, dar nu la noi, dar și la munte. Peste tot. Regimul alimentar nu o să-l schimb niciodată, doar dacă va spune doctorul..Mă delectez în continuare cu ce m-am delectat de mic copil, de toate, fripturi, carne fiartă, spanac, leurdă.”

Citește și: Monica Tatoiu rupe tăcerea despre relaţia cu Florin Călinescu: „De atunci ne-am răcit”. Relaţie specială şi cu soţia actorului