Monica Tatoiu rupe tăcerea despre relaţia cu Florin Călinescu: „De atunci ne-am răcit”. Relaţie specială şi cu soţia actorului

Monica Tatoiu și Florin Călinescu se cunosc încă de pe vremea când erau elevi. Într-un interviu recent, femeia de afaceri a vorbit despre relația pe care a avut-o cu îndrăgitul actor, dar și care a fost motivul pentru care nu au mai păstrat legătura. 

22 feb. 2023, 23:29
Monica Tatoiu rupe tăcerea despre relaţia cu Florin Călinescu: „De atunci ne-am răcit”. Relaţie specială şi cu soţia actorului

Monica Tatoiu a spus adevărul despre relația dintre ea și Florin Călinescu. Monica Tatoiu a recunoscut că nu au fost împreună, dar s-au înțeles foarte bine și au rămas buni prieteni, chiar și când au crescut. Mai mult, potrivit mărturisirilor făcute de Monica Tatoiu, pentru Playtech Știri, ea a fost foarte apropiată de soția lui Florin Călinescu.

„În clasa întâi, eu și Florin am fost colegi. El m-a plăcut, mie îmi plăcea de el doar când era mic, că era frumușel, acum s-a îngrășat. Dar a trebuit să mă mut la altă clasă. Eu am fost vagaboantă de mică, îmi plăceau băieții încă din grădiniță. În liceu eram în gașcă cu Florin. Aveam fiecare iubit/iubită. Eu eram la specială de matematică, el, la uman, iar iubitul meu la specială de fizică. Noi suntem prieteni foarte buni și acum.
Boala fără leac de care suferă Monica Tatoiu: „Ia forme foarte urâte. Nu te vindeci, nu există tratament”
Am fost apropiat de Ana, soția lui care a murit, care a lucrat cu mine la celebra firmă de cosmetice. Când a murit, am stat cu ea, la Budapesta, ultimele ei luni de viață. Pe el l-a marcat foarte mult pierderea soției. Era o femeie excepțională, profundă, tandră, care pe el l-a echilibrat, fiind mai vulcanic. Și nu a vrut să accepte asta. El e o persoană foarte complexă. De atunci ne-am răcit, pentru că nu-mi plac oamenii care nu înțeleg că, atunci când s-a terminat, s-a terminat. În viață trebuie să fii pragmatic”, a spus Monica Tatoiu pentru Playtech.ro

„Am crezut că, dacă te săruți, faci copii”

Până în clasa a zecea am crezut că, dacă te săruți, faci copii. Și m-am dus la mama și i-am spus că cred că am rămas însărcinată, eu având acea problemă cu un presupus cancer de endometru. Și m-a întrebat, dar ce ai făcut. Păi, m-am sărutat. Toată viața am fost o romantică incurabilă, eu nu eram cu activitatea sexuală. Și acum mă uit doar la filme de dragoste. La mine e cu emoții, vise. Nu am avut decât iubiți ingineri. Unul dintre motivele pentru care l-am ales pe soțul meu e că știe să facă bani, eu nu știu și știe să repare un bec, o țeavă”, a completat aceasta.
Monica Tatoiu mărturisește motivul pentru care nu mai doarme cu soțul ei: „Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui”

„La mine merg tot timpul trei televizoare”

Monica Tatoiu a recunoscut că are în casă trei televizoare și toate trei sunt pornite pe știri, fiind la curent cu tot ce se întâmplă. „La mine merg tot timpul trei televizoare, toate sunt pe știri. I-am ascultat pe Biden și pe Putin și m-am apucat să fac prăjitură cu cremă, pentru că altfel spărgeam televizorul. Vor să transforme Moldova într-o altă Ucraina. Mă enervează că ne iau pe toți de tâmpiți. Deja psoriazisul mi s-a urcat pe picioare. O să-i dau în judecată că mă agresează emoțional. Iar tratamentul e să fac ceva dulce. Am două mâini stângi în bucătărie, îmi ies doar câteva, altele nu”, a mai spus vedeta.