Florin Cîţu: "Toate scenariile apocaliptice ale socialiştilor au fost spulberate. Am luat cele mai bune măsuri"

Publicat: Miercuri, 17 Iunie 2020 10:45 // Actualizat: Miercuri, 17 Iunie 2020 10:45 // Sursa: romaniatv.net

Florin Cîţu a declarat că obiectivul său este de a reduce la minimum impactul negativ al crizei economice globale asupra economiei României. Ministrul Finanţelor susţine că, până în prezent, au fost luate cele mai bune măsuri, fapt confirmat de datele oficiale.

"Economia reală mă confirmă! Am luat cele mai bune măsuri pentru economie şi acest lucru este confirmat de date oficiale. INS: "În perioada 1.I - 30.IV.2020, faţă de perioada 1.I - 30.IV.2019, volumul lucrărilor de construcţii a crescut, atât că serie brută, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 26,5% fiecare".

Toate scenariile apocaliptice ale socialiştilor au fost spulberate de datele din economia reală. Nu ne oprim aici. Vom administra în continuare responsabil şi precaut economia României. Obiectivul meu este să reduc la minim impactul negativ al crizei economice globale asupra economiei noastre. Şi aşa voi face!", a scris Florin Cîţu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

În aprilie 2020, volumul lucrărilor de construcţii a crescut faţă de luna precedentă, ca serie brută, cu 2,5%, iar ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate a scăzut cu 0,9%, conform datelor publicate marţi de INS.

Raportat la aceeaşi lună din 2019, volumul lucrărilor de construcţii a crescut, atât ca serie brută, cât şi ca serie ajustată, cu 12,1%, respectiv cu 10%.

INS: Numărul pensionarilor a scăzut faţă de trimestrul precedent

În perioada 1 ianuarie - 30 aprilie 2020, comparativ cu primele patru luni ale anului trecut, volumul lucrărilor de construcţii s-a majorat, atât ca serie brută, cât şi ca serie ajustată, cu 26,5% fiecare.

Florin Cîţu atac dur la adresa PSD: "Experţii psd-işti, mândri că sunt români, au vândut ţara pe nimic în ultimii 30 de ani"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
criza economică economie Florin Citu INS ministrul Finanţelor
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8344
RON
13 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H