Florin Cîţu a ajuns în Vama Veche. Cum se relaxează premierul la mare VIDEO

Florin Cîţu a ajuns în Vama Veche, aşa cum a promis în urmă cu ceva timp. Premierul este însoţit de ministrul Dan Vîlceanu.

19 sept. 2021, 10:39
Florin Cîţu a ajuns în Vama Veche. Cum se relaxează premierul la mare VIDEO

Florin Cîţu a ajuns la Vama Veche. Premierul se relaxeaza pe litoral, cu doar o săptămână înainte de alegerile din PNL. Ministrul de Finanţe l-a însoţit. Cei doi au postat pe reţele de socializare fotografii din Vamă.

Florin Cîţu a ajuns în Vama Veche

Premierul îşi petrece ultima zi de weekend în Vama Veche. Acesta a postat, duminică dimineaţă, câteva fotografii cu Marea Nagră. Cîţu se pare că nu a ţinut cont de mesajul transmis de primarul PSD al comunei Vama Veche şi a decis să-şi respecte promisiune făcută tinerilor din Vamă în urmă cu ceva timp.

”Cu tot respectul, îi recomand domnului premier, Florin Câțu, să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche și să se reorienteze în această vară spre Ciocârlia sau Aliman. Sunt localități care își permit pâine și sare din banii publici! În plus, domnul Premier va avea astfel și ocazia să cerceteze, în amănunt, programele ambițioase de dezvoltare ale acestor localitati, premiate de managerii PNL Constanța cu alocări financiare record!”, i-a transmis primarul premierului.

Premierul se află în Vamă cu ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu. Cel din urmă a postat o fotografie cu o cafea, la unul dintre cluburile celebre din stațiune. Premierul a fost surprins ieșind de la local de o echipă de jurnaliști.

„A fost foarte bine. E ok. Mai stau puțin, dar sunt în zonă,” a spus Florin Cîțu

Greii PSD Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu şi Vasile Dîncu s-au distrat în Vama Veche şi i-au transmis un mesaj lui Cîţu GALERIE FOTO + VIDEO

Reamintim că Marcel Ciolacu şi Sorin Grindeanu au ajuns însă înaintea lui Florin Cîțu în Vama Veche. Cei doi s-au fotografiat la sfârşitul lunii august și i-au transmis un mesaj lui Florin Cîțu:

„”Florin, noi suntem aici. Tu?! #wewillrockyou””.

Premierul Florin Cîțu le-a transmis atunci, prin funcția Stories a Instagram și Facebook, “Vacanță frumoasă până în 2028” liderilor PSD.

Citeşte şi Iulian Bulai: Acestea sunt ultimele ore ale premierului Cîţu, un hipster cu părul lung. Sper să ai timp să ajungi în Vama Veche