Greii PSD Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu şi Vasile Dîncu s-au distrat în Vama Veche şi i-au transmis un mesaj lui Cîţu GALERIE FOTO + VIDEO

Premierul Florin Cîţu a promis la începutul verii că va merge în Vama Veche, cunoscută pentru atmosfera nonconformistă, dar nu a ajuns, iar liderii PSD Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu şi Vasile Dâncu i-au luat-o înainte şi chiar au postat fotografii şi o filmare din periplul lor.

29 aug. 2021, 09:08

Marcel Ciolacu, pe a cărui pagină de Facebook au fost postate filmările şi pozele din timpul distracţiei, i-a transmis şi un mesaj ironic premierului Florin Cîţu, întrebându-l când se va ţine de promisiunea de a vizita staţiunea din sudul litoraluluin românesc.

Cei trei lideri PSD, însoţiţi şi de alţi prieteni, s-au tratat în mai multe baruri, au făcut o plimbare pe faleză şi chiar s-au oprit în faţa unei terase unde se cânta live o piesă a cunoscutei formaţii Phoenix, din care Sorin Grindeanu a şi fredonat câteva acorduri.

Pe lângă relaxare, cei trei au vrut să-i lanseze şi o provocare premierului Florin Cîţu, cunoscut pentru imaginea sa de rocker nonconformist, după ce s-a prezentat la mai multe evenimente cu tricouri ale mai multor trupe de gen, printre care Metallica şi Foo Fighters.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, Mihai Tudose şi Sorin Grideanu pun la cale moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, la o cherhana pe malul mării. Imagini de senzaţie cu greii din PSD în toiul unor discuţii aprinse

Marcel Ciolacu îi trimite săgeţi din Vamă lui Cîţu înainte de moţiune

Cei trei au renunţat pentru o seară la costumele în care suntem obişnuiţi să-i vedem şi au abordat ţinute lejere, jeans şi cămăşi, amestecându-se în mulţimea de tineri care a petrecut pe litoral în ultimul weekend de vară al anului.

Rămâne de văzut dacă Florin Cîţu va da curs provocării lansate de liderii PSD şi va face şi el mult promisa vizită în Vama Veche sau va fi în continuare prea ocupat cu alegerile interne din PNL. Congresul liberalilor nu este singura grijă politică a premierului, acelaşi lider PSD, Marcel Ciolacu, anunţând în urmă cu câteva zile că social-democraţii, împreună cu cei de la AUR, vor depune o moţiune de cenzură pe numele lui Cîţu imediat ce va începe sesiunea parlamentară de toamnă.

Citeşte şi: USR-PLUS nu scapă din ochi Coaliția: rezoluție privind reanalizarea condițiilor de guvernare