Florin Cîțu a făcut anunţul: Avem creştere economică de 13%. Cifrele arată că economia României a depăşit criza!

Premierul Florin Cîțu a susţinut o declaraţie de presă la Palatul Victoria! Şeful Guvernului spune că România are o creştere economică de 13,6%.

17 aug. 2021, 19:07
Florin Cîțu a făcut anunţul: Avem creştere economică de 13%. Cifrele arată că economia României a depăşit criza!

Florin Cîțu a făcut anunţul: Miercuri, Cîțu ar trebui să își depună candidatura la șefia PNL.

Florin Cîțu a făcut anunţul: Avem creştere economică de 13%. Cifrele arată că economia României a depăşit criza!

„Sunt 27 de cetăţeni români care urmează să fie evacuaţi. Se fac demersuri care sunt la o fostă bază militară. Fac un anunţ improtant pentru totţi cetăţenii români care nu au vorbit până acum cu autorităţile.

Dragi români, avem 13% creştere economică, mai ales că am trecut împreună în contextul nefericit că economia globală a suferit cel mai rău în ultimii ani. În 2020, pentru a salva economia am propus o serie de măsuri. După cum ştiţi am fost singurul optimist şi nimeni nu avea încredere. Am promis că economia României va avea o creştere rapidă, în V. Fără voi, dragi români, nu aş fi reuşit. E cea mai ma creştere economică.

Indiferent de comentariile unora în spațiul public, această cifră atestă că mi-am făcut foarte bine treaba. Am spus-o și repet: guvernarea nu este afectată de campania internă din PNL. Pentru mine, interesul românilor este cel mai important. Eu aleg să construiesc.

De ce insist pe această temă? Deoarece guvernul a schimbat paradigma. E simplu, repet: întâi investim, apoi avem creștere economică, apoi rezultatele sunt împărțite românilor. Vrem să facem din România o destinație pentru investițiile cu valoare adăugată mare.

Dragi români, statul este partenerul sistemului privat. Banii nu sunt irosiți, ci folosiți eficient. Antreprenorul este un erou. Acesta este doar începutul. Vă rog să mai țineți minte că este posibilă o creștere economică de două cifre în acest an. Vă promit că până în 2024 voi face toate reformele pe care le-am promis. Va fi o provocare, dar este obiectivul nostru pentru viitorul țării.

În concluzie, îmi doresc să rămâneți alături de mine optimiști. Când nimeni nu avea speranță, această guvernare a venit cu soluții reale. Voi continua cu această abordare și voi demonstra românilor că pot avea încredere.”, a spus Florin Cîţu

Echipa de susţinere a lui Cîţu spune că este nepermis ca Ludovic Orban să îl atace pe preşedintele Klaus Iohannis, cel mai solid partener politic al PNL în ultimii şapte ani.

chipa din PNL care susţine candidatura lui Florin Cîţu la şefia partidului face către Ludovic Orban un apel la responsabilitate şi decenţă. „Facem apel la actualul preşedinte al PNL să nu mai încurajeze acuzaţii grave şi derapaje de limbaj la adresa premierului liberal. Este de nepermis ca liderul PNL să-l atace pe Preşedintele României, cel mai solid partener politic al partidului nostru, în ultimii şapte ani. Ne delimităm de genul asta de politică! Mizele şi ambiţiile personale nu trebuie urmărite de niciun membru PNL, cu atât mai mult de către preşedintele în exerciţiu, în detrimentul mizelor partidului şi ale guvernării”, precizează liberalii care îl susţin pe Cîţu.

„Apel la responsabilitate şi decenţă! În legătură cu ultimele apariţii publice ale preşedintelui PNL, Ludovic Orban, echipa celor care susţin candidatura lui Florin Cîţu dezaprobă comportamentul lipsit de fair-play politic si declaraţiile acestuia care aduc grave prejudicii partidului nostru. Considerăm că este dezonorant pentru preşedintele PNL să susţină campania de linşaj public împotriva premierului susţinut de Partidul Naţional Liberal. Nu a mai existat niciodată în istoria PNL un astfel de moment şi este de dorit să nu mai existe altul nici în viitor”, arată un comunicat de presă.

Citeşte şi: Florin Cîţu, prima reacţie despre al doilea dosar din instanţa din SUA: „M-am informat şi eu. Acel dosar a fost respins”