Florin Cîţu a jucat fotbal cu elevii unui liceu teologic din Satu Mare: „M-au alergat puțin băieții” VIDEO

Premierul Florin Cîţu a jucat fotbal cu câţiva elevii de la Liceul Teologic Ortodox ”Nicolae Steinhardt” din Satu Mare, după ora lor de sport.

11 mai 2021, 14:13
Florin Cîţu a jucat fotbal cu elevii unui liceu teologic din Satu Mare: „M-au alergat puțin băieții” VIDEO

Florin Cîţu a jucat fotbal cu elevii unui liceu teologic din Satu Mare.

Florin Cîţu a jucat fotbal cu elevii unui liceu teologic din Satu Mare:

Citeşte şi: Bilanţ coronavirus 11 mai. Incidenţa COVID a scăzut în toată România. Toate judeţele sunt în scenariul verde

„Am avut un schimb de pase cu elevii de la Liceul Teologic Ortodox ”Nicolae Steinhardt”, după ora lor de sport. M-au alergat puțin băieții „, a scris premierul Florin Cîţu, pe Facebook, unde a postat şi un video cu momentul respectiv.

 

Florin Cîţu: „Pandemia va trece. De la 1 iunie vor exista relaxări pentru toti românii”

Florin Cîţu este optimist în ceea ce priveşte depăşirea pandemiei şi revenirea la normalitate. Premierul  a declarat că de la 1 iunie vor exista relaxări pentru toţi românii, indiferent de zona în care vor fi ele, însă de la 1 iunie nu va fi o relaxare totală, ci obiectivul de 5 milioane de persoane vaccinate, iar al doilea pas va fi de la 1 august, când va fi vorba despre o relaxare totală.

„Lucrurile merg foarte bine. Am primit vestea foarte buna ca de azi in Bucuresti suntem sub 1,5 la mie, ceea ce inseamna ca aceasta campanie de vaccinare este de succes. Este singurul element care explica evolutia ratei de infectare in jos in toata tara. Inseamna ca si presiunea pe spitale s-a redus si suntem mai aproape de revenirea la normalitate. Avem dozele necesare si nu avem nicio scuza sa nu atingem tinta pe care ne-am propus-o la 1 iunie pentru a face un pas important spre revenirea la normalitate”, a declarat Florin Cîţu la Satu Mare.

„Pandemia va trece. Conteaza acum sa pregatim resursele pentru ceea ce urmeaza. Vreau sa le aratam romanilor ce urmeaza dupa. Dupa ne vom concentra pe economie. Romania trebuie sa faca pasi importanti in procesul de convergenta. De la 1 iunie vor exista relaxari pentru toti romanii, indiferent de zona in care sunt”, a mai spus premierul Florin Cîţu.


loading...