Florin Cîţu a pus la punct tinerii din PNL. „N-am auzit foarte multe aplauze, ceea ce arată că mai avem de lucrat la ce facem noi în politică”

Premierul Florin Cîţu a fost prezent, vineri seara, la o gală a organizației de tineret a PNL, unde i-a îndemnat pe tinerii liberali să nu accepte compromisuri în politică pentru că, altfel, vor rămâne "generaţia la fel".

09 iul. 2021, 21:46
Florin Cîţu a pus la punct tinerii din PNL. „N-am auzit foarte multe aplauze, ceea ce arată că mai avem de lucrat la ce facem noi în politică”

Florin Cîţu şi-a făcut intrarea în scenă pe una dintre melodie a rockerilor de la Manowar. După ce a lăudat-o pe Mara Mareş, şefa organizaţiei TNL, şeful Executivului nu a ezitat să-i taxele pe tinerii liberali pe motiv că n-au recunoscut una dintre piesele sale preferate.

„”Still in the game”, domnul Morar (Mihai Morar, prezentatorul galei TNL, n.red) v-a ridicat mingea la fileu. Atunci când a zis titlul n-am auzit foarte multe aplauze, ceea ce arată că mai avem de lucrat, poate nu la citit, dar la înţeles ce facem noi în politică.

Când intri în politică, te hotăreşti să îţi asumi ceva. Primul pas e să-ţi pui pielea la bătaie. Am văzut foarte mulţi politicieni care după ce intră în politică, dispar de pe scena politică. Ei sunt în politică. Nu mă înţelegeţi greşit, dar dispar de pe scena politică.

Cumva ştim că au fost în politică 20-30 de ani, dar când ne uităm să vedem ce au făcut în politică sau ce au făcut pentru România în acest timp, vedem că n-am făcut mai nimic. Asta înseamnă să îţi pui pielea în bătaie, să faci fără compromisuri”, a spus premierul Florin Cîţu.

Citeşte şi: Un deputat PNL îl spulberă pe Ludovic Orban, în plină campanie pentru şefia partidului: Cum se numesc şefii care se laudă într-un mod absolut patetic că şi-ar da viaţa pentru «partid»

Florin Cîţu a pus la punct tinerii din PNL şi i-a îndrumat să-l susţină la congresul din septembrie. „Acum este ori varianta noastră, ori nu este o altă variantă”

„Dacă e o măsură bună, ţi-o asumi indiferent de riscuri, că o măsură care e bună pentru români s-ar putea să te coste electoral pe termen scurt, asumă-ţi-o. De aia intrăm în politică. Dacă ţi se spune că o măsură care dezvoltă România, ajută tineretul, te costă electoral pe termen scurt, uitaţi acest lucru. Asumaţi-vă, pentru că aceea am intrat în politică.

Ne asumăm totul până la capăt. Acum este ori varianta noastră, ori nu este o altă variantă. Mergem fără compromisuri. De aceea sunteţi generaţia altfel pentru că nu acceptaţi compromisuri, altfel rămâneţi generaţia la fel şi sunt sigur că nu doriţi acest lucru.

Acum suntem la guvernare şi aveţi de apărat un Guvern şi un premier care îşi asumă lucruri, chiar dacă unii spun că pe termen scurt s-ar putea să ne coste electoral. Îşi asumă lucruri pentru că sunt bune pentru România”, a spus Florin Cîţu.

Florin Cîţu şi Ludovic Orban se înfruntă la congresul PNL din 25 septembrie, unde va fi decisă noua conducere a partidului. Cu toate că la debutul campaniei, atât premierul, cât şi preşedintele Camerei Deputaţilor au spus că doar îşi vor prezenta proiectele politice, cei doi nu au ezitat să recurgă la atacuri.

Citeşte şi: Florin Cîţu dă explicaţii după ce a demis un secretar de stat pro Orban în mai puţin de 24 de ore de la numire. „Trebuie să vedem dacă filiala îl mai susține”


loading...