Florin Cîțu o demolează pe Clotilde Armand în scandalul gunoaielor din sectorul 1: „Punem sancţiuni mai mari dacă așa se rezolvă”

Florin Cîțu amenință autoritățile responsabile cu deșeurile din Capitală că sancțiunile vor crește, dacă nu vor veni cu soluții.

17 iun. 2021, 15:41
Florin Cîțu o demolează pe Clotilde Armand în scandalul gunoaielor din sectorul 1: „Punem sancţiuni mai mari dacă așa se rezolvă”

Florin Cîțu a făcut declarații în cadrul unei conferințe de la Alba Iulia, în care amenință autoritățile responsabile cu deșeurile din Capitală că sancțiunile vor crește, dacă nu vor veni cu soluții.

„Am văzut că în Bucureşti există subiectul cu problema deşeurilor. Sunt sancţiunile prea mici? Dacă aşa e, le creştem. Ştim toţi care e problema, dar nu se rezolvă. Punem sancţiuni mai mari dacă așa se rezolvă. Aştept de la agenţiile statului care au abilităţi în aceste domenii să vină cu soluţii clare şi să aplice legea.”, a declarat Florin Cîțu.

Florin Cîțu și amenzile pentru gunoaiele din capitală: Garda de Mediu a confirmat amenzi

Garda de Mediu

confirmă amenda dată Primăriei Sectorului 1 din cauza gunoaielor, după ce Clotilde Armand spune că e Fake News. Potrivit unui comunicat de presă, Primăria Sectorului 1 a fost amendată cu 160.000 de lei pentru că nu a luat măsurile de salubrizare a sectorului și nu a prezentat documente privind respectarea legislației de mediu.

Clotilde Armand spunea în urmă cu câteva zile că informația conform căreia Primăria a fost amendată de Garda de Mediu este un „fake news”. În schimb, Octavian Berceanu, șeful Gărzii de Mediu spune că Primăria Sectorului 1 a fost amendată

„Luni am declanșat controale peste tot nu doar la Primăria Sectorului 1. Amenzi s-au dat dar nu e vorba despre sumele vehiculate. Vom transmite toate aceste detalii în cursul zilei de azi”, a declarat șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu.

Primăria spusese inițial că nu a primit nicio amendă și că informația e falsă, dar amenda doar nu a fost trimisă încă fizic. Controlul a avut loc, iar Primăria a fost anunțată că va primi amendă. Potrivit unor surse din instituție, municipalitatea va contesta amenda.