Florin Cîţu anunţă dispariția AUR din viaţa publică: „Sunt incompetenţi”/ Un deputat USR îl suspectează pe George Simion că se droghează

Președintele PNL spune că AUR va dispărea la următoarele alegeri, deşi sondajele din ultima vreme creditează partidul lui George Simion cu o cotă mai mare de piaţă.

08 feb. 2022, 22:26
Florin Cîţu anunţă dispariția AUR din viaţa publică: „Sunt incompetenţi”/ Un deputat USR îl suspectează pe George Simion că se droghează

Florin Cîţu nu crede că partidul AUR o să mai fie votat în următoarele alegeri, atâta timp cât nu vine cu legi în Parlament. „Oameni fără soluții”, „incompetenți”, „nu știu ce să facă” – așa îi descrie liderul liberalilor pe cei din AUR.

„O să fie modificări la regulament (n. r.: după momentul în care George Simion, copreședintele AUR, l-a bruscat de gât pe ministrul Energiei). Până la urmă o să vedeți că oamenii vor rezultate. A mai fost un partid care e lângă AUR, care se lega cu lanțuri. De țipat poți de acasă. Ăsta o să fie testul în Parlament: dacă cineva îi votează pentru circ, ok… Dar oamenii îi votează pe cei care vin și au proiecte de legi, îmbunătățesc viața. Am fost și eu în opoziție și am trecut legi. Se poate! E greu, e complicat, dar se face”, a spus Florin Cîţu, la postul B1TV.

Florin Cîţu, acuze grave la adresa lui Alexandru Rafila: Pare că a dat drumul la infectarea de turmă. Economia e afectată

Apoi a continuat atacul împotriva AUR: „Văd niște oameni fără soluții, nu știu ce să facă și ca să acopere că sunt incompetenți vin cu astfel de momente”, a precizat Cîțu.

Liderul PNL îi acuză pe cei de la USR de complicitate: „Mă surprinde USR că a stat în sală, mai ales după atacul la Florin Roman. Acum tot USR a stat lângă AUR. Cine se aseamănă se adună”, a conchis Florin Cîțu.

Un deputat USR îl suspectează pe George Simion că se droghează

Deputatul USR Nicu Fălcoi îl atacă pe copreședintele AUR George Simion într-o manieră rar întâlnită în politică. Deputatul de Timiș afirmă că Simion s-ar droga la Parlament și, deși recunoaște că nu are dovezi, invocă recentul caz în care un angajat al grupului parlamentar AUR a fost prin cu canabis asupra sa la intrarea în Parlament.

„Astăzi, la ședința de plen a Camerei Deputaților, m-am uitat atent la George Simion. Mai exact la fața și la ochii lui, de fiecare dată când a luat cuvântul.

EXCLUSIV George Simion: „Am greşit şi ştiu că voi fi sancţionat, dar nu regret că l-am făcut hoţ pe Virgil Popescu”
Vă spun sincer că, date fiind și antecedentele, nu m-ar mira ca acolo, la ei la grup, să mai tragă un ”joint” din când în când. Asta e, s-a dovedit cu probe clare că aduc în Parlament astfel de lucruri. Problema e că, privindu-i ochii și văzându-i starea de agitație, cred că au trecut deja la ”liniuțe”.

Acum, e drept că nu am nici o dovadă care să susțină cele spuse de mine, mai puțin privirea și atitudinea, dar vă spun sincer că mie așa mi s-a părut”, scrie Nicu Fălcoi pe Facebook.