Florin Cîţu anunţă „o creştere economică solidă” în 2021

Premierul Florin Cîţu este optimist şi spune că România va înregistra o creştere economică solidă în 2021. "Vom avea o economie puternică şi mai eficientă de care să beneficieze toţi românii", a spus prim-ministrul.

07 ian. 2021, 14:40
Florin Cîţu anunţă „o creştere economică solidă” în 2021
Premierul Florin Cîţu anunţă "o creştere economică solidă" în 2021

Florin Cîţu a declarat că tot ceea ce a făcut guvernarea liberală anul trecut, precum şi reformele pe care le va implementa actualul Executiv vor garanta o creştere economică solidă în 2021.

„În 2020 am stopat căderea economiei generată de criză de sănătate și am generat cea mai rapidă revenire din istorie după o perioadă de criză. O revenire a economiei în V.
Reformele pe care le vom implementa în acest guvern, împreună cu tot ce am făcut în 2020, garantează o creștere economică solidă în 2021.
Vom avea o economie puternică și mai eficientă de care să beneficieze TOȚI românii!”, a anunţat premierul Florin Cîţu într-o postare pe Facebook.

Citeşte şi: Fostul ministru al Comunicaţiilor acuză guvernul Cîţu: „Vor să lase România fără ultima fărâmă de autonomie economică”

Premierul Florin Cîţu a anunţat, miercuri, că le-a cerut miniştrilor din Guvern o analiză a actelor normative aflate în vigoare, avertizând că unele dintre aceste nu pot fi susţinute în bugetul 2021. De asemenea, şeful Executivului a precizat că vrea ca bugetul să între în Parlament pe 4 februarie.

„Am început pregătirea pentru bugetul 2021. Am făcut o solicitare fiecărui minister, o notă prin care am cerut mai multe lucruri. Am cerut o analiză a actelor normative care sunt în vigoare şi au un impact bugetar, dar nu pot fi susţinute în totalitate în bugetul anului 2021 şi alte acte normative în vigoare care nu pot fi puse în aplicare în acest an datorită unor neconcordări legislative. Fiecare ministru va trebui să vină cu o notă de prezentare şi cu soluţii”, a precizat Florin Cîţu.