Florin Cîţu, dezvăluiri despre momentul în care a fost prins băut la volan: „Nu pot să duc şapte-opt beri”

Premierul Florin Cîţu a venit cu noi dezvăluiri despre momentul în care a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, în SUA. Incidentul a avut loc în urmă cu 20 de ani, iar actualul prim-ministru a petrecut două zile în închisoare.

14 aug. 2021, 15:05
Florin Cîţu, dezvăluiri despre momentul în care a fost prins băut la volan: „Nu pot să duc şapte-opt beri”

Florin Cîţu susţine că nu băuse foarte mult alcool în momentul în care poliţiştii americani l-au oprit în trafic. Premierul a precizat că nu consumase altceva în afară de bere şi că oricum nu putea „duce” 7-8 beri.

Citeste si Florin Cîţu nu s-a gândit să-şi dea demisia chiar dacă a condus băut în SUA. „În niciun moment! Avem o guvernare pe care trebuie să o ducem la capăt”

Este un moment la care te uiţi şi nu vrei să ţi-l aduci aminte. Este o situaţie prin care nu am dorit să trec niciodată şi n-a mai trecut prin acea situaţie niciodată. Era o sâmbătă, 3 decembrie. Fusese ziua colegului meu de cameră şi de acolo veneam.

Doar ştiu că am băut de ajuns încât să depăşesc limita legală. Cred că bere am consumat. Nu pot să duc 7-8 beri. Am băut ca să depăşesc limita legală şi am fost oprit„, a declarat premierul.

Citeste si Dan Vîlceanu, propunerea premierului Florin Cîţu pentru funcţia de ministru de …

Florin Cîţu, dezvăluiri despre momentul în care a fost prins băut la volan

În urmă cu câteva zile, Florin Cîţu a recunoscut că a condus sub influenţa alcoolului și că a plătit o amendă foarte mare. Florin Cîțu s-a declarat uimit că informația a apărut abia acum: ”Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informație”.

Da, acum 20 de ani a fost vorba despre un DUI. Conducerea sub influenţa alcoolului. Am plătit amenda respectivă foarte mare. Este contravenţie. Am făcut o greşeală acum 20 de ani. E interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD n-a apărut această informaţie, dar apare acum în competiţia internă din PNL. Eu am condus. A fost o greșeală. A trebuit să-mi vând și mașina pentru a-mi plăti amenda. Am mers un an pe jos. Am plătit foarte scump. Asta este, a fost un eveniment acum 20 de ani. Nu este un eveniment cu care să mă mândresc, dar asta a fost”, a zis Florin Cîțu.