Florin Cîţu îi răspunde lui Ciolacu după descinderea acestuia în Vama Veche: „Vacanţă plăcută până în 2028”

Premierul i-a răspuns într-o postare pe Instagram liderului PSD, Marcel Ciolacu, care s-a aflat sâmbătă noapte, împreună cu Sorin Grindeanu şi Vasile Dîncu în Vama Veche, staţiunea preferată a lui Cîţu.

29 aug. 2021, 13:03
Florin Cîţu îi răspunde lui Ciolacu după descinderea acestuia în Vama Veche: „Vacanţă plăcută până în 2028”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a postat, sâmbătă seara, pe Facebook, o poză din Vama Veche în care apare alături de fostul premier Sorin Grindeanu, cu mesajul transmis premierului Cîţu: ”Florin, noi suntem aici. Tu?!”.

Premierul Cîțu a declarat, pe 26 iulie, că nu a fost pe litoral în acest an şi nu a făcut plajă deoarece nu a avut timp, dar a adăugat că în curând va merge la Vama Veche.

Răspunsul lui Cîţu pentru Ciolacu

“Nu am fost pe litoral. Promit că vara asta merg la Vama Veche. Nu am făcut nicio plajă, nu am avut timp. O să ne vedem în Vama Veche în curând”, a mai afirmat Florin Cîţu.

Florin Cîţu, ironizat de Marcel Ciolacu: „Florin, noi suntem aici. Tu?”

Liderii PSD Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu şi Vasile Dâncu i-au luat-o înainte lui Florin Cîţu şi chiar au postat fotografii şi o filmare din periplul lor prin Vama Veche.

Marcel Ciolacu, pe a cărui pagină de Facebook au fost postate filmările şi pozele din timpul distracţiei, i-a transmis şi un mesaj ironic premierului Florin Cîţu, întrebându-l când se va ţine de promisiunea de a vizita staţiunea din sudul litoraluluin românesc.

Cei trei lideri PSD, însoţiţi şi de alţi prieteni, s-au tratat în mai multe baruri, au făcut o plimbare pe faleză şi chiar s-au oprit în faţa unei terase unde se cânta live o piesă a cunoscutei formaţii Phoenix, din care Sorin Grindeanu a şi fredonat câteva acorduri.

Citeşte şi: USR-PLUS nu scapă din ochi Coaliția: rezoluție privind reanalizarea condițiilor de guvernare