Florin Cîțu îi spulberă pe useriști la moțiunea de cenzură: Acesta e USR, un partid iresponsabil și bipolar! Tovarășul cu spirală, ce imaginie! Sunt incompetenți, trebuia să îi dau afara demult!

Florin Cîțu a venit cu un atac extrem de virulent, în plenul Parlamentului, cu privire la modul în care au acționat useriștii.

05 oct. 2021, 12:46
Florin Cîțu îi spulberă pe useriști la moțiunea de cenzură: Acesta e USR, un partid iresponsabil și bipolar! Tovarășul cu spirală, ce imaginie! Sunt incompetenți, trebuia să îi dau afara demult!

Florin Cîțu îi spulberă pe useriști la moțiunea de cenzură. Încă șeful guvernului îi acuză pe useriști că „joacă alba-neagra cu guvernarea”.  „Ar fi fost mai potrivit să retrageți moțiunea”, a spus Florin Cîțu, care a lansat o serie de atacuri la adresa USR.

Florin Cîțu îi spulberă pe useriști la moțiunea de cenzură: Acesta e USR, un partid iresponsabil și bipolar! Tovarășul cu spirală, ce imaginie!

„Astăzi a murit moralitatea. Dragi români, ați fost trădați. USR votează alături de PSD, se poate să fie mai josnici de atât liderii USR? S-au aliat cu socialiștii și neofasciștii. (…) Dragi români, vă cer scuze că am crezut în USR. Adevărata lor față e cea de azi, și am văzut-o încă din 2016. Tovarășul cu spirală și Vasile Dâncu, ce imagine!. (…) Dragi români, cu regret vă spun că ați votat un partid bipolar. Ei spun că sunt în coaliție, dar votează pentru căderea guvernului, alături de PSD. Responsabilitatea pentru tot ce urmează e la USR: dobânzi, pandemie, curs. La PSD e de înțeles, dar USR votează o moțiune de cenzură care spune despre proprii miniștri că sunt incompetenți.

Incompentență la Ministerul Investiții și Proiectelor Europene? USR zice că da din moment ce votează moțiunea. Să fie clar – ministrul Ghinea un incompetent și trebuie să meargă acasă!

Incompetență la Economie? USR zice că da, și Năsui zice tot da. USR îl trimite acasă pentru incompetență. Incompetență la Transporturi? USR zice da, văd că Drulă zice tot da.

Cum era aia cu zombie politic? Astăzi votezi cot la cot cu PSD pentru un text care spune că ești incompetent. Și vrei să faci parte din viitorul guvern după ce ai recunoscut singur că nu te-ai descurcat și ai fost incompetent? Not going to happen! Incompetență la Sănătate? USR zice că da, eu zic că da, românii zic că da.

Ministrul USR al Sănătății un incompetent, nu a pregătit valul patru. Asta spune PSD, asta spune USR. Acești oamenii care au recunoscut ei înșiși că sunt incompentenți nu mai au ce căuta la guvernare.”, a spus Florin Cîțu.

Citește și: Moţiunea de cenzură, dezbătută şi votată azi în Parlament. Florin Cîţu, atac virulent la adresa USR: „Aţi votat un partid bipolar. Vrea să lase România fără Guvern”
 


loading...
Partenerii noștri