Florin Cîţu îl ameninţă cu excluderea din PNL pe primarul din Zlatna, care a semnat pentru suspendarea lui Iohannis: „Când oamenii acţionează împotriva partidului, nu rămân membri de partid”

Preşedintele PNL a susţinut vineri o conferinţă de presă, în cadrul căreia a declarat că liberalii care semnează pe listele AUR pentru suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis vor fi excluşi din partid.

21 ian. 2022, 15:24
Florin Cîţu îl ameninţă cu excluderea din PNL pe primarul din Zlatna, care a semnat pentru suspendarea lui Iohannis: „Când oamenii acţionează împotriva partidului, nu rămân membri de partid”

Declarația lui Florin Cîţu vine după ce primarul oraşului Zlatna, liberalul Silviu Ponoran, unul din cei mai longevivi edili din judeţul Alba, a semnat pe listele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) pentru demiterea preşedintelui.

„Vom discuta în partid. Atunci când oamenii acționează împotriva partidului, nu rămân membri de partid”, a spus Florin Cîțu.

Preşedintele PNL a vorbit şi despre greva angajaţilor STB, spunând că poate ar trebui ca liderul sindicaliştilor ar trebui să aibă o discuţie cu Marcel Ciolacu, pentru că ar fi membru PSD.

”Nu ştiu dacă este politic, ştiu că liderul sindical este membru al PSD, poate ar trebui să fie o discuţie cu preşedintele Marcel Ciolacu, pentru că, până la urmă, suferă bucureştenii şi ar trebui să se găsească un compromis, să vedem. Eu sunt omul care întotdeauna spune că dialogul va rezolva orice problemă. Dacă poate să ajute şi să îi spună să lase protestul poate o perioadă şi să nu mai sufere bucureştenii, ar fi bine, putem să găsim soluţii”, a spus Cîţu.

Întrebat dacă e dispus să iniţieze astfel de discuţii, Florin Cîţu a afirmat că în primul rând trebuie discuţii cu conducerea STB.

”Repet, poate că domnul Ciolacu poate să aibă o discuţie cu membrul de partid şi să îi spună să îi lase pe bucureşteni să meargă cu mijloacele de transport în comun”, a mai declarat preşedintele PNL.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu cere demisia lui Nicuşor Dan, după ce primarul le-a cerut celor de la PSD să spună dacă susţin sau nu greva STB