Florin Cîţu: „Începem o campanie bazată pe emoţie. Fiecare român nevaccinat trebuie să se gândească la ce îi lipseşte” VIDEO

Premierul Florin Cîţu a susţinut joi o conferinţă de presă la Palatul Victoria, anunţând lansarea unei campanii de promovare a vaccinării prin intermediul unor clipuri bazate pe emoţii şi personalizate pe mai multe nişe de public.

27 mai 2021, 12:23
Florin Cîţu: „Începem o campanie bazată pe emoţie. Fiecare român nevaccinat trebuie să se gândească la ce îi lipseşte” VIDEO

Florin Cîţu a explicat faptul că aceste clipuri de promovare vor prezenta ce le lipseşte oamenilor din diferite categorii: şcolari, bunici, turişti, tineri festivalieri etc.

„Am stiut ca o sa vina si acest moment, momentul in care va trebui sa convingem populatia ca doar vaccinandu-se putem scapa de pandemie.

Si sunt mai multe motive, unul din ele fiind informarea. Asa ca incepem astazi o campanie bazata pe emotie. Fiecare roman care nu s-a vaccinat ar trebui sa se gandeasca la ce ii lipseste, de ce ii este dor. Parintii ar trebui sa se gandeasca la cat de greu a fost anul trecut si pentru ei si pentru copii.

Daca vreti sa mergeti sa va vedeti parintii mai des, sa calatoriti, solutia este sa va vaccinati. Toti vrem sa ne intoarcem la normalitate.

Aceasta campanie are ca tema „impreuna invingem pandemia”. Azi introducem o componenta noua: ce contine vaccinul? Vorbim de ce inseamna pentru noi, nu vorbim de componenta chimica. Incercam sa aflam de la dumneavoastra ce va lipseste, pentru ca asta se vrea, revenirea la normalitate. Daca acesta este obiectivul, trebuie sa ne vaccinam. Doar impreuna putem invinge aceasta pandemie.

Bilanţ coronavirus 27 mai 2021: Doar 300 de cazuri la 30.000 de teste!

Florin Cîţu: „Domnii Gheorghiţă şi Baciu au sarcina să ajungă la actori, cântăreţi, oricine poate ajuta campania de vaccinare”

Lansam 11 spoturi, 3 generale, care ne arata de ce ne este dor, iar alte 7 facute pe public tinta, bunic, copil, tanar festivalier, turist etc. Toate acestea ne vor spune ce contine vaccinul pentru ei.

Sunt spoturi care sa ne reprezinte pe toti si pe fiecare dintre noi. Poate va este dor sa mergeti la un concert, eu stiu ca mie imi este, sa calatoriti fara frica carantinarii. Daca doriti asta, vaccinati-va. Am lansat o provocare colegilor mei din guvern sa ne spuna si ei ce contine vaccinul pentru ei si vor aparea in zilele viitoare filmari inedite. Iar domnii Gheorghita si Baciu au sarcina sa ajunga la alti vectori de imagine, actori, cantareti, oricine poate ajuta in aceasta campanie.

Aceasta campanie a fost facuta fara costuri si vor fi difuzate gratis, fiind de interes public. Vreau ca fiecare roman sa se recunoasca in macar unul dintre aceste spoturi.”, a spus premierul Florin Cîţu.

Citeşte şi: Un nou tratament anti-COVID, avizat de Agenția Europeană a Medicamentului. Cum va fi folosit sotrovimab