Florin Cîţu, întâmpinat cu aplauze, dar şi huiduieli în plenul Parlamentului. Orban: Să se ducă pe stadion dacă vor să huiduie

Plenul celor două Camere ale Parlamentului s-a reunit miercuri după-amiază pentru dezbaterea Programului de guvernare şi votul pe învestirea Guvernului Cîţu.

RomaniaTV.net
23 dec. 2020, 16:18
Florin Cîţu, întâmpinat cu aplauze, dar şi huiduieli în plenul Parlamentului. Orban: Să se ducă pe stadion dacă vor să huiduie

Toţi miniştrii propuşi în Guvernul Cîţu au trecut de comisii

, urmând ca lista noului Executiv şi programul de guvernare să fie supuse aprobării plenului Camerelor reunite.

Şedinţa este condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, care a anunţat că şi-au înregistrat prezenţa 363 de parlamentari din cei 455 validaţi.

În momentul în care a urcat la tribună pentru prezentarea programului de Guvernare şi lista miniştrilor, Florin Cîţu a fost primit şi cu aplauze, dar şi cu huiduieli, de către seantori şi deputaţi.

„Suntem în Parlamentul României și vă solicit să vă comportați așa cum așteaptă fiecare român de la noi – să fim civilizați, să respectăm șapte ani de acasă și bunul simț. Cei care huiduie să se ducă pe stadion dacă vor să huiduie, dacă nu vom aplica regulamentul ședințelor comune”, le-a spus președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, parlamentarilor prezenţi.