Florin Citu îşi serbează astăzi onomastica. Premierul a anuntat ce cadou îşi doreste de ziua lui

Creştinii ortodocşi celebrează astăzi Floriile. Cu această ocazie îşi sărbătoresc ziua onomastică toţi cei care poartă numele de Florin, Florina sau alte nume de flori. Între cei care îşi sărbătoresc onomastica se numără şi premierul Florin Cîtu.

25 apr. 2021, 12:19
Florin Citu îşi serbează astăzi onomastica. Premierul a anuntat ce cadou îşi doreste de ziua lui

Florin Citu îşi serbează astăzi onomastica. Premierul le-a mulţumit celor care i-au transmis gânduri bune cu această ocazie şi a mărturisit că ceea ce îşi doreşte cel mai mult este „să revenim la normalitate”.

Citeşte şi: Maraton de vaccinare în mai, în Bucureşti. Dr. Valeriu Gheorghiţă a făcut anunţul: „Va fi nevoie doar de cartea de identitate”

„În Duminica Floriilor vă doresc tuturor multă sănătate și încredere. Iar celor care vă serbați onomastica, la mulți ani!
Știu că aveți nevoie de speranță, după un an de pandemie. Dar speranța noastră, a tuturor, trebuie să fie vaccinarea. Pe asta ne bazăm! Nu avem altă soluție.
Mulțumesc tuturor pentru gândurile voastre bune. Cum am spus și la ziua mea de naștere, cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate. Și primul pas este să atingem ținta de 10 milioane de români vaccinați până la 1 august”, a scris premierul Florin Cîţu pe Facebook.

Citeşte şi: Mesaje de Florii 2021. Transmite-le gândurile tale bune celor dragi care îşi sărbătoresc onomastica