Florin Cîţu, surprins de paparazzi într-o ipostază rar întâlnită. Fostul premier, greu de recunoscut

Când nu e în Senat sau la partid, Florin Cîţu e un om obişnuit, care se îndeletniceşte cu activităţi care de care mai banale. Sigur, genul de muncă pe care o desfăşoară nu-i permite prea mult timp liber, dar atunci când îl are, fostul premier face ce face orice român: printre altele, merge la cumpărături.

08 mai 2023, 13:57

Florin Cîţu a fost surprins de paparazzi recent ieşind de la supermarket, cu o plasă de cumpărături în mână. Îmbrăcat lejer, cu o ţinută demnă de activitatea pe care o desfăşura, Cîţu a stat doar cu ochii în telefon.

Florin Cîţu, surprins de paparazzi la ieşirea din supermarket

Dacă e să judecăm după supermarketul în care a fost surprins, penelistul nu pare să arunce banii pe mâncare, deşi cu siguranţă nu le duce lipsa.

Paparazzii spynews.ro l-au surprins pe fostul premier, în mijlocul zilei, la cumpărături la un MegaImage din apropierea locuinţei. Îmbrăcat în pantaloni scurţi şi hanorac, acesta încerca, pe cât posibil, să treacă neobservat. Şi probabil că i-a şi reuşit, dat fiind faptul că poporul este obişnuit să-l vadă mereu la patru ace.

Mai multe poze, pe www.spynews.ro

Satul Tulei-Câmpeni din comuna Golești se află în județul Vâlcea, pe drumul care leagă Curtea de Argeș de Râmnicu Vâlcea.

Florin Cîţu ar fi fost căsătorit

Florin Cîţu s-a născut în satul Tulei-Câmpeni din comuna Golești, județul Vâlcea. Satul este înconjurat de dealuri, cu case așezate departe una de alta și cu drumuri greu accesibile.

Citeste si Florin Cîţu propune reducerea contribuţiilor sociale pentru angajaţi cu 5% şi stabilirea unui plafon maxim pentru contribuţiile la sănătate

Vecinii își amintesc cu drag de el. Un bătrân din sat a dezvăluit, pentru wowbiz.ro, că fostul premieer ar fi fost căsătorit și chiar ar fi văzut-o pe soția acestuia, în urmă cu mai mulți ani, luând parte la „colindeț”, o tradiție populară care se respectă de sărbători în sat. Mai exact, în Ajunul Crăciunului, oamenii din sat ies la poartă cu colaci proaspăt scoși din vatră și împart tuturor celor care trec pe uliță.

În plus, vecinii suțin că fosta soție a lui Florin Cîțu ar fi nepoata guvernatorului Mugur Isărescu, de la Drăgășani.

Florin Cîţu a fost, însă, în totdeauna extrem de discret în ceea ce priveşte viaţa lui personală. Oficial, ca stare civilă, în prezent Florin Cîțu este necăsătorit. Însă, potrivit unui CV mai vechi, acesta ar fi avut o soţie la un moment dat, a cărei identitate rămâne în că un mister.

Citeste si Ce program are şefa OMV într-o zi lucrătoare. Cristina Verchere, urmărită pas cu pas de paparazzi