Florin Cîţu, răspuns pentru tinerii care l-au chemat în Vama Veche: Vă promit că ne vedem

Florin Cîţu a fost chemat de tineri în Vama Veche. Premierul le-a mulţumit pentru invitaţie şi le-a promis că vara aceasta se vor vedea pe litoral.

01 mai 2021, 10:58
Florin Cîţu, răspuns pentru tinerii care l-au chemat în Vama Veche: Vă promit că ne vedem
Florin Cîţu, răspuns pentru tinerii care l-au chemat în Vama Veche: Vă promit că ne vedem

Florin Cîţu a fost chemat de tineri în Vama Veche, pentru a se distra împreună. Aceştia i-au transmis primului ministru că s-au vaccinat împotriva coronavirusului şi ă este un premier ok.

Florin Cîţu, chemat în Vama Veche de tineri

Câţiva tineri l-au invitat pe premier alături de ei, în Vamă.

“Restricţiile sunt cum sunt, sunt ok, este o situaţie grea, înţelegem, le respectăm, doar că ar trebui mărit un pic termenul, că e cam nasol la 10 sincer. Domnul Cîțu a fost OK că premier, dar vrem să ne distrăm şi noi, credem în virus, ne-am vaccinat. Domnul premier vă așteptăm la Vama Veche, ne-am făcut şi vaccinul, suntem vaccinaţi toţi.”, au spus tinerii dornici de distracţie din Vama Veche, potrivit stirileprotv.

Răspunsul premierului nu a întârziat să apară.

„Mulțumesc. Vă promit că ne vedem vara aceasta și în Vamă. Vă mulțumesc că ați ales să vă vaccinați. Doar așa revenim la all-nighters.

#HaiCaSePoate #ImpreunaInvingemPandemia”, le-a transmis premierul tinerilor.

Citeşte şi Valeriu Gheorghiţă în mesajul de Paşte: „Vaccinarea este calea sigură și eficientă de revenire la normalitate”

Administratorii a trei terase din Vama Veche, amendaţi pentru că numărul clienţilor depăşea capacitatea admisă

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis  că  poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Vama Veche – 2 Mai s-au sesizat vineri, cu privire la faptul că la trei terase din staţiunea Vama Veche numărul clienţilor depăşea capacitatea admisă de prevederile legale în vigoare, fiind încălcată astfel măsura distanţării fizice între persoane.

Poliţiştii constănţeni i-au identificat pe administratorii societăţilor comerciale în cauză, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei fiecare, potrivit Legii 55/2020.

IPJ Constanţa a mai precizat că poliţiştii şi jandarmii acţionează în zonele turistice, pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară, pentru a proteja sănătatea cetăţenilor şi pentru prevenirea faptelor antisociale.

Citeşte şi Raed Arafat anunţă revenirea la normalitate. „Situaţia merge înspre îmbunătăţire vizibilă”


loading...
Partenerii noștri