Florin Cîţu recunoaşte că a condus sub influenţa alcoolului, în Statele Unite şi a fost închis două zile: Am făcut o greşeală acum 20 de ani! E interesant că a apărut acum, în compeţia din PNL

Florin Cîțu a recunoscut miercuri că a fost închis în Statele Unite într-un caz de conducere sub influența alcoolului, în anul 2000. Premierul a stat două zile la închisoare. Informația a apărut inainte în presă.

11 aug. 2021, 13:19
Florin Cîţu recunoaşte că a condus sub influenţa alcoolului, în Statele Unite şi a fost închis două zile: Am făcut o greşeală acum 20 de ani! E interesant că a apărut acum, în compeţia din PNL

Florin Cîţu recunoaşte că a condus sub influenţa alcoolului. Acesta a condus sub influența alcoolului și a plătit o amendă foarte mare. Florin Cîțu este mirat că informația a apărut abia acum: ”este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informație”.

Florin Cîţu recunoaşte că a condus sub influenţa alcoolului, în Statele Unite: Am făcut o greşeală acum 20 de ani! E interesant că a apărut acum, în compeţia din PNL

”Da, acum 20 de ani a fost vorba despre un DUI. Conducerea sub influenţa alcoolului. Am plătit amenda respectivă foarte mare. Este contravenţie. Am făcut o greşeală acum 20 de ani. E interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD n-a apărut această informaţie, dar apare acum în competiţia internă din PNL. Eu am condus. A fost o greșeală. A trebuit să-mi vând și mașina pentru a-mi plăti amenda. Am mers un an pe jos. Am plătit foarte scump. Asta este, a fost un eveniment acum 20 de ani. Nu este un eveniment cu care să mă mândresc, dar asta a fost”, a zis Florin Cîțu.

Întrebat dacă președintele Klaus Iohannis și Ludovic Orban au fost informați de acest subiect în momentul în care a fost propus, de exemplu, pentru funcția de ministru al Finanțelor, Florin Cîțu a zis: ”Este o contravenție. Am plătit, și în România, amenzi de circulație.”, a declarat Florin Cîţu.

Premierul României, Florin Cîțu, susține că România nu o să mai permită gunoaie de la alte țări. Potrivit acestuia, până acum, țara noastră primea aceste gunoaie sub o schemă în care erau aduse sub titlu de „mod temporar”.

„Ședința de azi a avut mai multe discuții referitoare la depozitarea de deșeuri. I-am cerut domnului ministru al Mediului o situație a unei scheme care mi-a fost prezentată, în care deșeuri sunt aduse în România sub titlul de „mod temporar”. Nu o să mai permitem asta

I-am spus domnului ministru că nu o să introducem nicio taxă”, a spus Florin Cîțu.

Episodul s-ar fi petrecut în urmă cu 21 de ani,  în martie 2000, perioadă în care, potrivit propriei biografii, Cîțu era lector la Universitatea din Iowa, stat în care absolvise, în 1996, Grinnell College, specializarea economie/matematică.

Citeşte şi: Miza războiului dintre Florin Cîţu şi Ludovic Orban s-a mărit. Învinsul va pierde tot. Anunţul făcut de specialişti!