Florin Cîţu, speriat de alegerile anticipate: Ar fi o greşeală în acest moment să avem astfel de proces în România!

Florin Cîţu a susţinut duminică seara, la Blaj, că ar fi o greşeală în acest moment alegerile anticipate şi că este nevoie de un guvern stabil.

06 sept. 2021, 08:46
Florin Cîţu, speriat de alegerile anticipate: Ar fi o greşeală în acest moment să avem astfel de proces în România!

Florin Cîţu, speriat de alegerile anticipate. Lideurl social-democraţilor  a spus în cadrul unei conferințe de presă, că PSD va vota moțiunea depusă de USR PLUS și AUR dacă aceasta va ajunge la vot, în plen, dar numai în contextul în care există perspectiva unor alegeri anticipate.

Florin Cîţu, speriat de alegerile anticipate: Ar fi o greşeală în acest moment să avem astfel de proces în România!

„Cred că ar fi o greşeală în acest moment alegeri anticipate în România. Doar cine nu vrea binele PNL şi al românilor ar vrea să arunce România în alegeri anticipate în acest moment”, a afirmat Florin Cîţu.

Acesta a adăugat că România are nevoie de un guvern stabil.

„Suntem încă în pandemie. Vine iarna, facturile la energie deja ştim că vor creşte şi trebuie să adoptăm acele măsuri. Cred că doar cineva care nu îşi doreşte binele românilor şi îşi doreşte să arunce ţara în haos vorbeşte de alegeri anticipate în acest moment, astăzi”, a mai spus premierul.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat duminică, în cadrul unei conferințe de presă, că PSD va vota moțiunea depusă de USR PLUS și AUR dacă aceasta va ajunge la vot, în plen, dar numai în contextul în care există perspectiva unor alegeri anticipate.

„Dacă moțiunea alianței USR AUR va ajunge la vot, în plen, atunci PSD o va vota. Dar nu să se întoarcă Barna în Guvern și Ghinea, să nenorocească PNRR-ul, ci vom merge până la capăt, alegeri anticipate. Prin urmare, alianța USR AUR trebuie să susțină acest demers. Dacă moțiunea alianței USR AUR nu ajunge la vot în plen suntem dispuși să vorbim cu USR și AUR, să convenim un text al moțiunii, să semneze moțiunea pentru a avea cele 234 de voturi și în 10 minute o depunem. Guvernul Cîțu trebuie să plece”, a declarat Marcel Ciolacu.

Florin Cîţu a fost prezent duminică seara în municipiul Blaj unde şi-a prezentat, în cadrul şedinţei Colegiului Director Judeţean al PNL Alba, moţiunea de candidatură la preşedinţia Partidului Naţional Liberal.

Citeşte şi: Pactul secret dintre Cîțu și Orban, înainte de bătaia pe șefia PNL: El voia să fie șef la BNR!


loading...
Partenerii noștri