Florin Cîţu susţine că nu a avut „nicio întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis”. Rareş Bogdan îl contrazice: „Se întâlneşte frecvent cu preşedintele”

Florin Cîţu a declarat, luni, că nu a avut nicio întâlnire cu preşdintele Klaus Iohannis, în contextul în care în spaţiul public au apărut imagini cu premierul mergând pe străzile din Bucureşti, existând informaţii că era în drum spre o întrevedere cu şeful statului.

19 apr. 2021, 15:21
Florin Cîţu susţine că nu a avut „nicio întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis”. Rareş Bogdan îl contrazice: „Se întâlneşte frecvent cu preşedintele”

Florin Cîţu a fost întrebat dacă s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis, având în vedere disensiunile din coaliţia de guvernare între PNL şi USR PLUS.

„Nu. Aţi văzut în imagini că eu mergeam pe stradă, pe jos”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat luni despre imaginile şi informaţiile apărute în spaţiul public potrivit cărora se îndrepta spre Vila Lac pentru o întâlnire cu şeful statului, conform News.ro.

Premierul a dat de înţeles că nu a avut nicio întrevedere cu preşedintele României.

„Nu am avut nicio întâlnire cu domnul preşedinte”, a precizat Florin Cîţu.

Citeşte şi: Lucian Bode, gafă în timpul conferinţei: Este o palmă dată sistemului de ordine și siguranță publică, care „ZDRUNCINEAZĂ” încrederea românilor

Întrebat dacă s-a întâlnit cu Klaus Iohannis, prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a afirmat că liderii liberali nu s-au întâlnit cu Klaus Iohannis, însă premierul Florin Cîţu are frecvent întrevederi cu şeful statului.

„Nu, nu ne-am întâlnit. Singurul care s-a întâlnit cu preşedintele a fost Dan Barna joi. Florin Cîţu e absolut normal. Florin Cîţu se întâlneşte frecvent cu preşedintele. Suntem într-un parteneriat. Noi, PNL, nu ne-am întâlnit cu preşedintele.

De altfel, liderul liberalilor Ludovic Orban a anunţat, luni, după şedinţa BEx al PNL, că premierul Florin Cîţu beneficiază de susţinere totală şi că nu se ia în discuţie schimbarea configuraţiei politice.

„Noi nu ne jucăm cu România. Când am hotărât că premierul acestui Guvern este Florin Cîţu, suntem serioşi, consecvenţi şi mergem mai departe”, a completat Ludovic Orban.

Citeşte şi: Orban, după şedinţa conducerii PNL: Cîţu beneficiază de susţinere totală. Nu se ia în discuţie schimbarea configuraţiei politice