Florin Cîțu va primi mâine a doua doză a vaccinului COVID

Premierul României urmează să se vaccineaze cu cea de-a doua doză a vaccinului COVID, sâmbătă, la ora 12.00. Anunțul a fost făcut de Guvern, printr-o informare oficială.

05 feb. 2021, 19:31
Florin Cîțu va primi mâine a doua doză a vaccinului COVID

Florin Cîțu va primi mâine a doua doză a vaccinului COVID. Premierul României a primit prima doză a vaccinului COVID produs de Pfizer Pfizer-BioNTech în data de 16 ianuarie și va primi rapelul mâine, 6 februarie, la aceeași unitate medicală.

”Prim-ministrul Guvernului României Florin Cîțu urmează să se vaccineze cu doza de rapel împotriva Covid-19, sâmbătă, la ora 12:00. Premierul se va vaccina la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, a anunțat Guvernul printr-o informare oficială.

Citește și: Florin Cîțu anunță un program de internship pentru tineri: „Vreau să le dau o șansă reală să activeze în acest domeniu”

Florin Cîțu va primi mâine a doua doză a vaccinului COVID. Imediat după vaccin, premierul României a precizat că nu a simțit nimic și că se bucură că s-a vaccinat. De asemenea, acesta a menționat că planul autorităților rămâne ca peste 10 milioane de români să fie vaccinați până în luna septembrie a acestui an.

”Foarte ușoară această vaccinare, chiar nu am simțit nimic. Nu mi-am dat seama când s-a terminat vaccinul, mă bucur că m-am vaccinat. Am văzut că românii doresc să se vaccineze. Rămânem la același obiectiv, peste 10 milioane de români vaccinați până în septembrie”, a declarat Florin Cîțu.

”Se lucrează non-stop la platformă, foarte mulți români doresc să se vaccineze. Cum vor apărea și alte vaccinuri, vom lua și mai multe ca să îi vaccinăm pe toți românii. Ținta este să ajungem la peste 10 milioane de români vaccinați, din acest motiv am luat cele opt milioane de vaccinuri. Este ținta noastră și ne vom ține de ea până în septembrie” , a mai precizat acesta.

Startul etapei a doua de vaccinare COVID din România a fost dat de președintele Klaus Iohannis. În cadrul celei de-a doua etape de vaccinare COVID din România se vor vaccina persoanele peste 65 de ani, cetățenii cu grad ridicat de risc, dar și cei care lucrează în domeniile esențiale.