Florin Cîţu vede România în roz: „Alimentele sunt ieftine, puterea de cumpărare crește, românii sunt fericiți”. Premierul îi încurajează pe românii cu rate mari să meargă la sediul PSD şi să ceară diferenţa

Florin Cîţu le vinde gogoşi românilor. Premierul spune că alimentele din ţara noastră sunt ieftine, putere de cumpărare creşte iar locuitorii sunt foarte fericiţi.

29 iun. 2021, 15:51
Florin Cîţu vede România în roz: „Alimentele sunt ieftine, puterea de cumpărare crește, românii sunt fericiți”. Premierul îi încurajează pe românii cu rate mari să meargă la sediul PSD şi să ceară diferenţa

Florin Cîţu vede România în roz. Mai mult decât atât, şeful Guvenrului îi încurajează pe românii care au plătit rate mari să meargă la sediul PSD şi să ceară diferenţa.

Florin Cîţu vede România în roz: „Alimentele sunt ieftine, puterea de cumpărare crește, românii sunt fericiți”

„Eurostat confirmă că în România sunt cele mai ieftine alimente din UE. Alimentele sunt ifetine, puterea de cumpărare crește, crește și consumul, românii sunt mai fericiți. Sunt date oficiale, nu le poate nega nimeni. Am luat cele mai bune măsuri pentru economie, iar rezultatele se văd.

Am spus că nu creștem taxe, că nu introducem altele noi și asta am livrat. PSD-iștii au făcut tot posibilul să blocheze vaccinarea.  Îi scoatem pe români din sărăcie și nu îi mai țineți în logica ajutoarelor sociale. Noi vrem bine, PSD și AUR vor răul. Dragi români, vă mai spun un lucru, în această guvernare am schimbat total paradigma privind cheltuielile bugetare. Am alocat mai multe sume pentru investiţii. Am mai făcut o schimbare majoră. Guvernul creşte împrumuturile doar pentru investiţii care au un randament pozitiv în viitor. Nu e vorba de împrumuturi pentru investiţii în general, ci pentru investiţiile profitabile. Sper că sesizaţi diferenţa. Cheltuielile care ajung în buzunarele PSD şi sinecuriştilor PSD nu sunt investiţii. Nu vom folosi împrumuturi să plătim sinecuri.

Aţi panicat românii şi atât. Cereţi-vă scuze românilor. I-aţi manipulat. Uite că economia României merge foarte bine. Rata inflaţiei e mai mică decât în orice altă perioadă când România era guvernată de pesedişti. Aşa se face o guvernare de succes, de centru dreapta. Pe 21 iunie 2021 Eurostat a arătat că puterea de cumpărare e mai mare decât în Grecia. Domnule Ciolacu, cred că e momentul să vă cereţi scuze faţă de românii care au credite. I-aţi manipulat. Îi încurajez pe toţi românii care au plătit rate mai mari la bancă să meargă la sediul PSD şi să ceară diferenţă. Sigur au bani de unde să dea”, a declarat Florin Cîţu.

În replică Marcel Ciolacu a venit cu o declaraţie acidă.

„Aroganța nu vă ajută cu nimic. Toată gașca de PDL-iști care sunt în spatele dvs au plesnit de aroganță și au pierdut. Reveniți pe pâmânt.  Apropo, domnule încă premier, știți cât va plăti fiecare nou născut? 2.500 de euro. E datoria cu care pornesc în viață. Domnule Orban, să vă ascundeți de DNA. Ați furat sute de milioane de euro. În doar un an și jumătate ați ajuns să puneți în genunchi statul de drept. Ați revocat ilegal avocatul poporului. Ați călcat în picioare Constituția.

În cancelariile europene se vorbește despre România ca despre ultimul stat. Ați călcat în picioare dreptul bolnavilor la tratamente. Ați oprit vaccinul la marginea marilor orașe. Ați distrus încrederea în campania de vaccinare.  E suficient răul făcut. Acest guvern trebuie să plece acasă astăzi.”, a spus Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Florin Cîtu demolează PSD-ul, în ziua Moţiunii: Ați dezvoltat o obsesie, vă e frică! Mai țineți minte când trompetele pesediste anunțau foamete?