Marcel Ciolacu: „Domnule Cîțu, aroganța nu vă ajută la nimic. Mai aveți tupeul să stați cocoțat acolo și să le spuneți românilor cât de bine o duc? ”PSD e mai bun decât coaliţia voastră de pierzători””

Marcel Ciolacu a lansat atacuri dure la adresa liberalilor și i-a întrebat pe Orban și Cîțu cât au de gând să-i mai mintă pe români că totul merge cum trebuie.

29 iun. 2021, 15:29
Marcel Ciolacu: „Domnule Cîțu, aroganța nu vă ajută la nimic. Mai aveți tupeul să stați cocoțat acolo și să le spuneți românilor cât de bine o duc? ”PSD e mai bun decât coaliţia voastră de pierzători””

„Domnule Orban, ați pierdut alegerile din nou. Oricât ne ați Învârti 17 e mai mare decât 15, la fel cum PSD e mai bun decât toată coaliția voastră de pierzători. Domnule Orban, au și colegii dvs dreptate să vă ceară demisia. Câte alegeri să mai pierdeți până să plecați? Cât mai trebuie să suporte românii ca să-şi dea Cîţu demisia?

Domnule Barna, mă adresez dumnevoastră pentru că domnul Cioloş e în căutarea bărbatului care naşte. După ziua de duminică vă cred că nu mai știu cum vă cheamă nici măcar cu buletinul. Dar stați fără grijă, doar 0 vă desparte de infinitul de până la cer.

Domnule Cîțu, în caz că ați sperat că v-am uitat, mai aveți tupeul să stați cocoțat acolo și să le spuneți românilor cât de bine o duc? Cât de bine le este copiilor fără alocaţii mărite? Cât de bine o duc pensionarii fără majorarea pensiilor?

Să le spuneţi milioanelor de români plăţi cu salariul minim cât de bine trăiesc cu doi lei în plus pe zi? Să le spuneți agricultorilor cât de fericiți sunt că își aruncă legumele pe câmp? Sau antreprenorilor care nu au văzut niciun un leu de la Guvern toată pandemia?

Domnule Cîțu, aroganța nu vă ajută la nimic, dimpotrivă. Uitați-vă la istoria colegilor al cărui președinte vreți să fiți?

Toată gașca de PDL-iști care sunt în spatele dvs au plesnit de aroganță și au pierdut. Reveniți pe pâmânt.

Apropo, domnule încă premier, știți cât va plăti fiecare nou născut? 2.500 de euro. E datoria cu care pornesc în viață.

Domnule Orban, să vă ascundeți de DNA. Ați furat sute de milioane de euro. În doar un an și jumătate ați ajuns să puneți în genunchi statul de drept. Ați revocat ilegal avocatul poporului. Ați călcat în picioare Constituția. În cancelariile europene se vorbește despre România ca despre ultimul stat. Ați călcat în picioare dreptul bolnavilor la tratamente. Ați oprit vaccinul la marginea marilor orașe. Ați distrus încrederea în campania de vaccinare.

V-aţi folosit de tragedia pandemiei pentru a fura sute de milioane de euro. Iar domnul Cîţu se dovedeşte un demn urmaş. Vrea să vă şi depăşească!

Miliarde de euro împrumutate nu au ajuns nici la copii, nici la pensionari, nici la mediul privat. Au ajuns tot la prietenii dumnevoastră de partid.

Nici domnul Barna nu v-a dezamăgit. Nu-i aşa? Aţi împărţit frăţeşte banii europeni din PNRR – unii la firmele de casă, alţii la consultanţi. Nimic la români, nimic la agricultură, nimic la sănătatel, nimic la firmele româneşti. Totul la voi!

E suficient răul făcut. Acest guvern trebuie să plece acasă astăzi”, a declarat Ciolacu în Parlament.

Dezbaterea moțiunii intitulate „România EȘUATĂ. Recordul ”fantastic” al Guvernului Cîțu”, inițiată de 156 de deputați și senatori, a început de la ora 14:00 în plenul reunit al Parlamentului, iar votul va fi secret, cu bile.