Eugen Teodorovici, ironii şi replici acide la adresa premierului „Nu ştiu”: „Nu-i prost el, noi suntem proşti că acceptăm astfel de fantastici”

Fost ministru de Finanţe în Guvernul Dăncilă, Eugen Teodorovici continuă seria atacurilor la adresa lui Florin Cîţu, atacuri începute în primăvara anului 2019. În acea perioadă, Cîţu, expert în economie şi finanţe, era foarte critic cu deciziile luate de ministrul Teodorovici.

31 iul. 2021, 16:29
Eugen Teodorovici, ironii şi replici acide la adresa premierului „Nu ştiu”: „Nu-i prost el, noi suntem proşti că acceptăm astfel de fantastici”

Eugen Teodorovici a postat pe Facebook un montaj conţinând mai multe secvenţe în care replica „Nu ştiu” este un laitmotiv. Pornind de la apariţia premierului într-o emisiune în care, la multe dintre întrebările moderatorului, premierul a răspuns „Nu ştiu„, fostul ministru de Finanţe i-a adus critici dure premierului, spunând că „nu-i prost nici el, nici cei care-l ţin în funcţie, ci noi că acceptăm astfel de fantastici”.

Citeste si Florin Cîţu, felicitări adresate liberalilor din Tulcea pentru eliminarea din Senat a unui „spion rus”: „Aţi salvat România. Aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte, foarte mult rău”

Montajul se încheie cu late două personaje celebre, recunoscute pentru replica „Nu ştiu„.

Vorba românului … «este prost dar e prostul nostru» Nu-i prost nici el, nu sunt proşti nici cei care-l ţin în funcţie … NOI suntem proşti că acceptăm astfel de «fantastici» (trebuie modificată definiţia din DEX-ul limbii române)‼️”, a scris Teodorovici pe Facebook, sâmbătă.

Eugen Teodorovici, val de injurii la adresa lui Cîţu

În martie 2019, Eugen Teodorovici, la acel moment ministru de Finanţe, l-a insultat pe Florin Cîţu, la dezbaterea bugetului pe 2019 în Comisiile de buget-finanţe, strigându-i: „Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost„.

În urma acestei ieşiri, PNL a cerut demiterea lui Eugen Teodorovici, catalogând drept „atacuri suburbane, mizerabile, sub orice limită de bun simţ şi comportament civilizat” ieşirile acestuia şi acuzându-l pe Teodorovici de „golănie şi obrăznicie”.

Jumătate de an mai târziu, după ce guvernul PSD a căzut prin moţiune de cenzură, Eugen Teodorovici a fost extrem de critic la audierea din Parlament a lui Florin Cîţu, înainte ca acesta să primească portofoliul Finanţelor Publice.

Nu poţi să vorbeşti cinci minute liber? Ca ministru de Finanţe?”, i-a reproşat Teodorovici lui Cîţu, imediat ce acesta a terminat de prezentat planul pentru minister.

Citeste si Marcel Ciolacu, tir de insulte la adresa liberalilor, după scandalul de la alegerile PNL Timişoara: „Voi sunteți urmașii Brătienilor?! Niște circari și marțafoi cu comportament de interlopi?!”