Florin Dumitrescu a dezvăluit motivul pentru care Narcisa Birjaru a câştigat Chefi la cuţite

Florin Dumitrescu a dezvăluit motivul pentru care Narcisa Birjaru a câştigat Chefi la cuţite. Juratul a fost acuzat de fanii emisiunii culinare de faptul că nu şi-a susţinut proprii concurenţi, în ceea ce priveşte gustul preparatelor gătite de cei trei finalişti.

18 iun. 2021, 17:08
Florin Dumitrescu a dezvăluit motivul pentru care Narcisa Birjaru a câştigat Chefi la cuţite
Florin Dumitrescu a vorbit despre Narcisa Birjaru, câştigătoarea Chefi la cuţite

Florin Dumitrescu a dezvăluit motivul pentru care Narcisa Birjaru a câştigat Chefi la cuţite, într-un live pe Youtube. Chef-ul a ţinut să lămurească zvonurile precum că cei doi bucătari, Ștefan Borleanu şi Cătălin Amarandei nu ar ști să dea gust mâncării la fel ca Narcisa Birjaru.

Chef Florin Dumitrescu a explicat că el însuși multă vreme a gătit corect din punct de vedere tehnic, însă “nu știa să mănânce”. Abia când a lucrat la un restaurant din Italia, un bucătar de acolo i-a atras atenția că atât timp cât nu știe să savureze mâncarea nu va găti cu adevărat cu gust.

Citeşte şi: Chefi la cuţite 2021. Val de critici pe internet după ce Narcisa Birjaru a luat marele premiu. Cum i-a pus soțul ei la punct pe hateri: „Suntem locul I, nu uitați”

Florin Dumitrescu a dezvăluit motivul pentru care Narcisa Birjaru a câştigat

Gătim foarte bine tehnic, dar în momentul în care începem să gătim noi ca bucătari, încercăm să reproducem cumva amintirea noastră. Restaurantele românești de astăzi încearcă să reinterpreteze mâncărurile noastre. Băieții ăia încearcă să pună o mâncare frumoasă, dar cu gust. Și credeți-mă că este foarte greu.

Un om care se expune la televizior, la o emisiune, își pune sufletul pe tavă și ajunge să fie înjurat, i se pun în evidență doar lucrurile negative. Și omul acela ajunge să aibă o problemă reală. Ce facem in social media, transpunem în viața reală, iar omul acela devine o legumă.

Un om care se expune la televizior, la o emisiune, își pune sufletul pe tavă și ajunge să fie înjurat, i se pun în evidență doar lucrurile negative. Și omul acela ajunge să aibă o problemă reală. Ce facem in social media, transpunem în viața reală, iar omul acela devine o legumă”, spune chef Dumitrescu.

Narcisa Birjaru a câștigat finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9. A reușit să-i surprindă pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu încă din audiții, atunci când a ales să pregătească o rețetă de burger cu cartofi prăjiți. Ajunsă în finală, a surprins pe toată lumea.

Concurenta din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu a început să plângă de fericire atunci când a aflat că a câștigat marele premiu de 30.000 de euro. Tânăra e de meserie bucătar și lucrează la un stand up comedy.

A fost cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o în viața mea. Nu cred că există cuvinte pe care le pot exprima. A fost ceva unic”, a dezvăluit Narcisa, în cadrul primului său interviu acordat după câștigarea Chefi la cuțite.

https://www.youtube.com/watch?v=EFy-CYl-IS8