Florin Dumitrescu a negociat „la sânge” cu pieţarii. Juratul de la „Chefi la cuţite”, surprins la cumpărături FOTO

Florin Dumitrescu nu este dispus să lase de el nici la emisiunea de la Antena 1, dar nici când negociază cumpărăturile la piaţă. Juratul de la Chefi la cuţite a fost surprins, recent, în timp ce negocia cele mai bune preţuri cu pieţarii.

12 iul. 2023, 11:59

Florin Dumitrescu a negociat „la sânge” cu pieţarii. Juratul de la „Chefi la cuţite” a fost surprins de mediaflux.ro la tarabă, într-o negociere prietenoasă cu un „chef” piețar, cu siguranță o cunoștință mai veche. Florin Dumitrescu pare că știe exact ce nevoie are, astfelcă nu pierde prea mult timp la piaţă. După ce a umplut punga cu legume proaspete, acesta s-a îndreptat către mașina care-l aștepta parcată pe dreapta. În ultimul moment şi-a amintit că are nevoie şi de un fruct exoti, așa că a revenit pentru a cumpăra un ananas.

Citeşte şi: Alimentul extrem de nociv pe care-l consumăm zilnic. Chef Florin Dumitrescu a renunțat la el după o întâmplare petrecută în brutăria unui prieten: „Afânătorul pe care-l băga în aluat i-a curs din bidon și a făcut gaură în beton”

„Ţin minte că mă bucuram când mă trimitea mama să cumpăr pâine. Plecam mereu în gaşcă, vreo şase băieţi, făceam chetă, cumpăram o pâine caldă şi pentru noi şi o mâncam pe drumul de întoarcere. La fel făceam şi sâmbăta, când ne trimiteau la Piaţa Progresul să facem cumpărături, până acasă mai mâncam din brânză, ceapă, roşii”, şi-a amintit, nostalgic, Florin Dumitrescu.

Citeşte şi: De ce e pâinea printre cele mai periculoase alimente pentru corpul uman. Chef Florin Dumitrescu: „Te fac să nu mai mănânci în viața ta”

Florin Dumitrescu (34 de ani) se confruntă de mai multă vreme cu o boală cu care va trebui să trăiască toată viaţa. Juratul de la Chefi la cuţite a fost diagnosticat cu gastrită, o boală pe care a dobândit-o din cauza lipsei hranei, încă de la vârsta de 16 ani. „Eu, la 16 ani, nu mâncam. Avem 61–62 de kilograme, nu avem nicio treabă cu mâncarea, doar o găteam. La 16 ani, am descoperit pentru prima dată gastrita. În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, pentru că e păcălit de miros și crede el că mănâncă. Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și ai senzația că poți să o duci la nesfârșit. La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat. Dacă mi-aș da un sfat, mi-aș da la 20 de ani și aș spune: mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat”, a declarat Florin Dumitrescu.