Florin Dumitrescu, anunţ neaşteptat după 10 ani de căsnicie cu Cristina. „Este cea mai bună decizie !”

Florin Dumitrescu a sărbătorit, luni, 8 mai, zece ani de la cununia civilă cu soția sa Cristina. Juratul de la "Chefi la cuţite" a distribuit pe Facebook și Instagram mai multe fotografii de la evenimentul de acum un deceniu.

08 mai 2023, 21:16
Florin Dumitrescu, anunţ neaşteptat după 10 ani de căsnicie cu Cristina. „Este cea mai bună decizie !”
Florin Dumitrescu, anunţ neaşteptat după 10 ani de căsnicie cu Cristina. "Este cea mai bună decizie !"

Florin Dumitrescu, anunţ neaşteptat după 10 ani de căsnicie cu Cristina. „10 ani! Au trecut 10 ani de la cununia civilă! Nu știu ce părere are Cristina Dumitrescu, dar eu cred că cea mai bună decizie din viață noastră a fost să facem pasul asta. Și totuși, când au trecut acești 10 ani, Zeldo? Să îți fie cu fericire și noroc, iubire și sănătate, doamna Dumitrescu! La mulți ani nouă ? Me love you hard! #10ani #noi2 #lamultiani”, a scris Florin Dumitrescu.

Citeşte şi: Florin Dumitrescu, implicat într-un scandal de proporţii. Motivul ruşinos pentru care juratul de la „Chefi la cuţite” ar fi fost dat afară

Cei doi susţin că sunt mai fericiți ca niciodată, deşi mulți nu credeau în relația lor. „Nimeni nu ne dădea mai mult de o lună împreună. Mai toţi dintre ei s-au despărţit de ceva timp şi noi tot împreună şi după 10 ani parcă şi mai fericiţi! Sănătate să aveţi! Te iubesc, Sima!”, declara acum ceva timp Florin Dumitrescu.

Citeşte şi: Boala incurabilă de care suferă Florin Dumitrescu de la Chefi la cuţite. Diagnostic grav al medicilor

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Deşi nu are propriul restaurant, acesta are, în schimb, câteva localuri preferate în București.