Florin Dumitrescu, implicat într-un scandal de proporţii. Motivul ruşinos pentru care juratul de la „Chefi la cuţite” ar fi fost dat afară

Florin Dumitrescu este deja o vedetă recunoscută în România, deşi a evitat întodeauna să apară cu lucruri personale în spaţiul public. Totuşi, cu puțin timp în urmă, juratul de la "Chefi la cuţite" a fost ținta unui atac dur și neașteptat.

26 apr. 2023, 18:38
Florin Dumitrescu, implicat într-un scandal de proporţii. Motivul ruşinos pentru care juratul de la „Chefi la cuţite” ar fi fost dat afară
Florin Dumitrescu, implicat într-un scandal de proporţii. Motivul ruşinos pentru care juratul de la "Chefi la cuţite" ar fi fost dat afară

Florin Dumitrescu, implicat într-un scandal de proporţii. Acum ceva timp, juratul de la emisiunea „Chefi la cuțite” a fost atacat dur de un alt bucătar român. Loredan Gargalac, un chef ce lucrează în Marea Britanie a spus că Florin Dumitrescu ar fi furat cuțite de la un restaurant și că este un „cantinar obosit”, scrie Click!.

Citeşte şi: Ce să nu comandăm niciodată la restaurant. Chef Florin Dumitrescu face dezvăluiri: „Eu nu mai mănânc ciorbe în cârciumi”

Declarațiile au fost făcute loc acum 10 ani, iar Loredan Gargalac susţine că Florin Dumitrescu ar fi fost concediat de la restaurantul unde lucra deoarece ar fi furat o trusă de cuțite scumpe. De asemenea, faimosul chef nu se descurca cu normele din bucătăria unui restaurant și că întreaga lui carieră s-ar fi datorat „pilelor și a relațiilor”.  Florin Dumitrescu a fost descris drept un „cantinar obosit”, care nu cunoaște normele elementare de igienă în bucătărie! Loredan Gargalac a recunoscuit că este primul care s-a legat public de Florin Dumitrescu, însă insista că nu are o problemă personală cu acesta.

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu s-a certat Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite. Nu și-au mai vorbit cu zilele

Loredan Gargalac susţinea acum 10 ani că este singurul executive chef român din Marea Britanie, în Moreton in Marsh, la 100 de kilometri de Londra, şef peste propria bucătarie. Distincţia „Double A one Rosette”, primită ăn 2012, a confirmat că restaurantul său era în top, printre cele mai apreciate 10% din Regatul Unit.