Florin Dumitrescu n-a mai vrut să ascundă nimic! Răbufnirea de proporții a lăsat pe toată lumea mască: „E o cretinătate! E toxic!”

Florin Dumitrescu nu s-a mai putut abține și a vrut să pună punctul pe „i”. Fostul jurat de la „Chefi la Cuțite” a mărturisit tot ce îl deranjează.

21 apr. 2024, 20:16
Florin Dumitrescu n-a mai vrut să ascundă nimic! Răbufnirea de proporții a lăsat pe toată lumea mască: „E o cretinătate! E toxic!”
Florin Dumitrescu n-a mai vrut să ascundă nimic! Răbufnirea de proporții a lăsat pe toată lumea mască: „E o cretinătate! E toxic!”

Florin Dumitrescu a devenit mult mai vocal în ultima vreme, mai ales de când a luat decizia să părăsească scaunul de jurat din emisiunea Antenei 1 și sa se mute la concurență, la Masterchef, pe ProTV. Celebrul bucătar își dedică mai mult timp comunicării cu fanii săi din mediul online. Florin Dumitrescu împărtășeste cu comunitatea sa detalii despre întâmplările din viața sa.

Citește și: Ilinca Vandici, enervată la culme de Lidia Fecioru! Replici dure în platoul Kanal D: „Nu sunt de acord! Mă scuzați, m-am lecuit”

Florin Dumitrescu sa fost într-un „scandal” cu un restaurant din Elveția, după ce le-a atras atenția asupra faptului că atunci când prepară carnea o afumă în exces. În plus, a observat că pagina de Instagram a restaurantului a fost închisă după intervenția sa.

„Deci nu pot să cred că ăstia de la Beef, ăștia de la cârciuma din Elveția care afumă carnea în Jasper ca la nebuni și-au închis pagina de Instagram.

Ei mi-au trimis mie un mesaj de rahat. Eu n-am zis nimic, le-am zis doar că de aia prefer Big Green Egg. Am avut discuția asta cu Iosif (Ștefănescu, n.r.) la el la cârciumă la Osho.

Unde el a încercat luni de zile tot felul de teste cum să nu îi mai afume grătarul și a reușit omul, într-un final, să nu-i mai afume grătarul, că mâncarea la Osho e foarte bună”, a spus Florin Dumitrescu pe Instagram.

„Da mă, mi-am luat block, nu cred. Mi-am luat block de la un restaurant din Elveția. Îmi cer scuze. Ba nu, nu-mi cer scuze. Ați fost nesimțiți! Am crezut că mi-au dat block inițial, nu știu dacă am avut block până acum, dar nici de pe telefonul Cristinei nu i-am găsit.

E o cretinătate, dacă ar fi să îmi închid pagina de Instagram pentru fiecare mesaj cu o părere pe care l-am primit… Doamne ferește! Îți dai seama, aveam beef cu un restaurant din Elveția, steak house. Chiar îmi plăcea, păcat! Dar pe bune, nu lăsați carnea în fumul ăla, că e toxic”, a completat Florin Dumitrescu.

Citește și: Liga Profesionistă de Fotbal, anunț tragic! A murit unul dintre cei mai importanți acționari din fotbalul românesc. Milionarul lasă în urmă o suferință de nedescris și o avere uriașă