Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, mesaj după nouă ani de căsnicie: „Eu cred că e cea mai bună decizie”

Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, sărbătoresc nouă ani de când s-au căsătorit religios și au petrecut la nuntă alături de cei dragi.

08 iun. 2023, 16:05
Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, mesaj după nouă ani de căsnicie: „Eu cred că e cea mai bună decizie”
Mesajul lui Florin Dumitrescu, după 9 ani de căsnicie

Chef Florin Dumitrescu a scris un mesaj emoționant, în mediul online, cu ocazia împlinirii a 9 ani de la nunta cu frumoasa lui soție, Cristina.

Aceștia s-au căsătorit religios în urmă cu 9 ani, atunci când a avut loc și petrecerea alături de cei dragi. Chef-ul a postat o fotografie de la nuntă și a povestit ce s-a întâmplat în acea seară, chiar și după ce evenimentul a ajuns la final.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu a lovit cu capul în figură un concurent, care s-a ales cu „traumatism cranio facial afirmativ, echimoză și edem, contuzie piramidală nazală”

Cei doi s-au cunoscut în restaurantul în care juratul de la Chefi la cuțite lucra, între ei înfiripându-se o adevărată poveste de dragoste. Cristina este mai mare cu 5 ani decât el, dar vârsta nu a fost niciodată o problemă în relația lor. Împreună au două fetițe superbe de care sunt extrem de mândri.

„Pe la ora asta încă eram la nuntă. Am rămas cu o mână de prieteni apropiati, am dansat pe ,,când te-am cunoscut Cristina”, am mâncat prima masa de la nunta ce mai rămăsese de la protap și am rupt ringul cu prietenii și cativa ospătari care mai strângeau mesele. După aceea, momentul cheie, număratul banilor, plătit tot ce era de plătit și împachetat rochia de mireasă să o păstrăm pentru fetele noastre”, a scris Florin Dumitrescu.

Citește și: Florin Dumitrescu, implicat într-un scandal de proporţii. Motivul ruşinos pentru care juratul de la „Chefi la cuţite” ar fi fost dat afară

Florin și Cristina s-au căsătorit civil cu un an înainte de nuntă și simt că a fost cea mai bună decizie din viața lor.

„10 ani! Au trecut 10 ani de la cununia civilă! Nu știu ce părere are @cristinasimadumitrescu, dar eu cred că cea mai bună decizie din viața noastră a fost să facem pasul ăsta. Și totuși, când au trecut acești 10 ani, Zeldo? Să îți fie cu fericire și noroc, iubire și sănătate, doamna Dumitrescu! La mulți ani nouă”, a scris Florin Dumitrescu.