Florin Dumitrescu și Alex Dima, la cuțite! ”Eu nu te-am facut dement! Cere-ti scuze!”

Chef Florin Dumitrescu și Alex Dima, vedeta de la ”România te iubesc!”, au fost mult timp la cuțite. Pe vremea când amândoi erau angajați la Pro TV aceștia au fost implicați într-un scandal care i-a lăsat cu gura căscată pe colegii lor.

26 iul. 2023, 12:03
Florin Dumitrescu și Alex Dima, la cuțite! ”Eu nu te-am facut dement! Cere-ti scuze!”
Florin Dumitrescu și Alex Dima, la cuțite!

Florin Dumitrescu și Alex Dima, la cuțite! Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai iubiți și apreciați bucătari din România și alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu formează cea mai iubită echipă ce chefi din showbiz.

Citește și Chef Florin Dumitrescu, critică dură la adresa clienților din restaurantul său: „Oamenii vin la tine să-ți arate că nu te pricepi”

Florin Dumitrescu și Alex Dima, la cuțite!

De-a lungul timpului, cei trei chefi fantastici au fost implicați în două proiecte TV de mare succes la ProTV, dar și la Antena 1, unde și acum  sunt urmăriți cu mare interes de publicul larg.

Cu toate acestea, foarte puțini sunt cei care își mai aduc aminte de scandalul uriaș care a ținut primele pagini ale ziarelor în urmă cu mai mulți ani.

Este vorba despre momentul în care Florin Dumitrescu, cel mai tânăr dintre jurați l-a jignit în direct, în cadrul emisiunii ‘Masterchef’, pe Alex Dima, una dintre vedetele de la ”România te iubesc”.

Alex Dima a participat în calitate de concurent la una dintre edițiile ”Masterchef”, unde a făcut parte din echipa lui chef Dumitrescu, cu care a intrat în conflict de câteva ori.

La un moment dat, între cei doi au ieșit scântei atunci când Alex Dima i-a dat lui Florin Dumitrescu un preparat nefăcut.

Fără să stea prea mult pe gânduri chef-ul a răbufnit în direct, iar între cei doi a avut loc un schimb de replici care i-a lăsat cu gura căscată pe colegii lor.

„Alex, ai ajuns exact în situația în care sunt unii care lucrează când te duci tu la ei și faci reportaje. Și dai cu ei de pământ. Acum vin eu și dau cu tine de pământ, că dai carne cruda la oameni, bai, omule!”, i-a atras atenția Chef Dumitrescu lui Dima.

Acesta din urmă, convins că mâncarea lui a fost bine făcută a gustat din preparat, moment în care chef-ul i-a atras atenția într-un mod jignitor.

„Nu mai mânca, pentru că ți se face rău, dementule!”, a strigat Florin Dumitrescu.

Deranjat de această remarcă, reporterul de la ”România te iubesc” i-a dat imediat replica: „Auzi, Chef? Eu nu te-am făcut dement! Cere-ți scuze!”.

Din fericire, conflictul dintre cei doi s-a încheiat repede. Chiar Florin Dumitrescu a îngropat securea războiului și și-a cerut scuze.

„Bine, îmi cer scuze ca te-am făcut dement, dar nu mai mânca niciodată în viața ta carne de pui crudă, că o sa intri în spital”, a spus Florin Dumitrescu.

 

Citește și Florin Dumitrescu a negociat „la sânge” cu pieţarii. Juratul de la „Chefi la cuţite”, surprins la cumpărături FOTO