Florin Gardoş, impresionat de un taximetrist român din Londra

Florin Gardoş a scris pe pagina sa de Facebook o întâmplare pe care a trait-o zilele acestea în Anglia. Ajuns în Londra, el a luat un taxi şi a fost surprins plăcut să constate că şoferul, Gabriel, este un român stabilit de 7 ani în Marea Britanie.

26 ian. 2015, 18:38

„L-am cunoscut luni în Londra şi n-a vrut sub nicio formă să primească bani pe cursă”, a scris Florin Gardoş pe pagina lui de Facebook.

Fostul fundaş al celor de la Steaua a lansat de curând o campanie intitulată RomâniMişto, prin care doreşte să-i promoveze pe concetăţenii lui care muncesc cinstit în Anglia.

„Mă bucur că iniţiativa mea are succes, dar îmi pare rău că unora nu vă place numele campaniei. Eu sunt fotbalist, nu copywriter. Aşa că ştiţi cum facem mai bine? Pentru că tot am promis un concurs în care ofer un tricou al lui Southampton, mai bine propuneţi voi titlul campaniei şi cea mai bună idee primeşte tricoul. Luni anunţ câştigătorul”, a precizat Florin Gardoş.

Fotbalistul a anunţat că tricoul pus la bătaie e cel din meciul din Cupa Angliei, cu Ipswich, câştigat de Southmapton cu 1-0 şi în care a fost integralist.

„Multumesc! Am primit sute de propuneri de nume pentru campania cu romanii cinstiti ce muncesc in strainatate. Mi-a fost incredibil de greu sa aleg, dar am decis care e cea mai buna idee. Asa ca titlul campaniei este… ‪#‎RomaniCaLumea‬.

ALex Ulici a venit cu ideea si primeste tricoul meu din meciul Southampton – Ipswich. Alex, te rog sa-mi trimiti un mesaj privat, sa vedem cum intri in posesia lui.

Campania abia incepe cu adevarat. Implica-te si tu sa aratam tuturor ca exista peste tot #RomaniCaLumea”, este ultimul anunţ al lui Florin Gardoş.