Florin Gardoş ţinteşte locul lui Răzvan Burleanu. „Vreau să fiu preşedinte la Steaua sau la FRF”

Fostul internațional român Florin Gardoș a declarat că își dorește să devină președinte la Steaua sau la FRF, în acest sens făcând un master de management UEFA.

18 mart. 2024, 10:40
Florin Gardoş ţinteşte locul lui Răzvan Burleanu. „Vreau să fiu preşedinte la Steaua sau la FRF”
Florin Gardoş vrea să-i ia locul lui Răzvan Burleanu. "Vreau să fiu preşedinte la Steaua sau la FRF"

Florin Gardoş vrea să-i ia locul lui Răzvan Burleanu. „De abia am început masterul de management UEFA, durează doi ani. Visul meu ar fi ca într-o zi să fiu președinte la Steaua. Nu la FCSB, nu la CSA, ci la Steaua aia care am jucat. Care se numea Steaua, care juca în Ghencea, care avea cinci milioane de suporteri. Președinte FRF aș vrea mai degrabă că aș avea putere de decizie și în ideea că aș putea schimba ceva”, a spus Florin Gardoş la podcast-ul Business Philosophy.

Citeşte şi: CTP dezvăluie de ce a vrut Gigi Becali să-l bată în 2001. „Era să-mi dea cu o scrumieră în cap”

Fostul internaţional a explicat de ce face curs de management UEFA, pe care dă și o grămadă de bani, deși lumea îl atenționează că există riscul să vină în SuperLiga ca să îi spună patronul ce să facă. „Lumea mă întreabă: de ce faci curs de management UEFA, pe care dai și o grămadă de bani, să vii în superligă să îți spună patronul ce să faci? Oportunitatea va veni, că va fi Arabia Saudită, la UEFA, un club din străinătate. Poți avea poziție de management în sportul rege, poți să te duci în UEFA la partea organizatorică”, a declarat Florin Gardoş.

Citeşte şi: Giovanni Becali a vrut să pună mâna pe averea unuia dintre cei mai celebri români. Putea fi primul miliardar după 1989, peste Ion Ţiriac: „Hai, bă, să-l tâlhărim!” VIDEO

În cariera sa, Florin Gardoș a evoluat la Olimpia Satu Mare, Concordia Chiajna, FCSB, Southampton (Anglia), Universitatea Craiova, Poli Iași și Academica Clinceni. Pentru aceasta din urmă a evoluat până la finalul anului 2021.