Florin Gardoş trăieşte de opt luni un coşmar. „Sper ca în două săptămâni să revin pe teren”

Florin Gardoş a scris într-un mesaj pe Facebook că reintrarea în ritmul normal de antrenamente nu a fost atât de simplă pe cât credea, sperând să revină pe teren în următoarele două săptămâni.

25 mart. 2016, 08:55
Florin Gardoş trăieşte de opt luni un coşmar. „Sper ca în două săptămâni să revin pe teren”

Mulţi m-aţi întrebat care mai e starea mea de sănătate şi de ce se amână revenirea pe teren. Reintrarea în ritmul normal de antrenamente cu echipa nu a fost atât de simplă pe cum credeam şi, după câteva zile, a trebuit să reduc intensitatea pregătirilor. Acum sunt bine, mă antrenez normal şi sper ca în următoarele două săptămâni să vină şi momentul în care voi juca din nou într-un meci oficial„, a scris Florin Gardoş pe contul său de Facebook.

Gardoş, care la finalul lunii februarie a revenit la antrenamente, s-a accidentat în luna iulie 2015 la un meci amical cu Feyenoord Rotterdam şi a fost operat, el ratând astfel şi ultimele meciuri jucate de reprezentativa României în preliminariile Campionatului European din Franţa.

Florin Gardoş, în vârstă de 27 de ani, a jucat ultima dată în Premier League la 28 februarie 2015, într-un meci cu West Bromwich Albion, pierdut de Southampton cu scorul de 0-1.