Excludere cu scandal din PPDD. Tatăl lui Huidu îl atacă pe Dan Diaconescu: „Un nenorocit” VIDEO

Florin Huidu, dat afară din PPDD, a lansat o serie de atacuri dure la adresa lui Dan Diaconescu, afirmând că va face contestaţie pentru eliminarea sa din Partidul Poporului.

30 ian. 2013, 11:39
Excludere cu scandal din PPDD. Tatăl lui Huidu îl atacă pe Dan Diaconescu: „Un nenorocit” VIDEO

„Am stat lângă el (Dan Diaconescu, n.r.) de când s-a numit PPDD. Îmi cer scuze că aseară când am vorbit cu cineva am spus că aş vrea să ştie poporul că înseamnă aceast ordinar de Dan Diaconescu. Nu ordinar, ci extraordinar nenorocit care păcăleşte o ţară întreagă: i-a păcălit cu repartiţii de case. Unde sunt oamenii ăia care au băgat atâta sentiment şi speranţă în el. Unde sunt? (…) Ne-a umilit pe toţi cu acţiunea cu Oltchim„, a declarat tatăl lui Şerban Huidu într-o conferinţă de presă.

Florin Huidu a mai afirmat că urmează să depună o contestaţie privind excluderea sa din partid.

„O să fac contestaţie, degeaba o fac, dar merg cu ei în instanţă şi pe penal şi pe civil pentru că astfel de oameni nu trebuie să mai conducă cinci oameni, nu o ţară şi un partid”, a mai spus Huidu.

Florin Huidu a fost ales senator din partea PPDD, după ce a candidat la alegerile parlamentare în Colegiul 3 din Bucureşti.

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, ales pe listele PPDD pe un post de senator în Colegiul 1 Dolj, a fost exclus de asemenea din partid.