Florin Mergea, replică ULUITOARE după ce a fost DESFIINŢAT de Cristian Tudor Popescu

Florin Mergea a reacţionat după comentariul publicat de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, despre partida în care echipa masculină de dublu a României a obținut medalia de argint la JO 2016.

13 aug. 2016, 15:56
Florin Mergea, replică ULUITOARE după ce a fost DESFIINŢAT de Cristian Tudor Popescu

Florin Mergea reacționează după comentariul publicat de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, după partida în care echipa masculină de dublu a României a obținut medalia de argint la Jocurile Olimpice, fiind învinsă de cuplul spaniol format din Rafael Nadal și Feliciano Lopez.

CT Popescu îl face praf pe Florin Mergea. „A vrut să-i arate lui Nadal ce tenis ştie el!”

Sub titlul „Mergea a câștigat argintul pentru România”, CTP notează, printre altele, că „într-un timp paralel al Pământului Olimpiadelor, acest meci a fost câștigat de Horia și Florin. Cum? Florin n-a fost veriga slabă a cuplului nostru, n-a riscat tot timpul, cu o anume aroganță, lovitura decisivă, n-a făcut duble greșeli forțând nejustificat serviciul 2 în momente importante. Nu a greșit neforțat de 3 ori la rând, după ce Horia reușise să salveze 3 mingi de meci…

În timpul nostru românesc însă, Florin Mergea a fost mai preocupat să-i arate lui Rafa Nadal în văzul lumii întregi ce tenis știe el, decât să contribuie cu calm și disciplină la victoria echipei. Sper să fie mulțumit peste ani cu amintirea loviturilor de excepție pe care le-a reușit…”.

„Felicitari d-lui ctp… A dovedit încă o dată cât de vaste sunt cunoștințele sale în materie de tenis..o să-i cer niște sfaturi cu prima ocazie când o să am onoarea să-l întâlnesc….și poate la Tokio ne antrenează somitatea sa”, a reacționat Florin Mergea, printr-o postare pe Facebook.