Florin Nedelcu îi dă REPLICA Annei Lesko: „Ea nu e o fată rea, e doar influenţată negativ!”

Recent, lumea muzicală a fost zguduită de un scandal uriaş între Anna Lesko şi fostul ei impresar, Florin Nedelcu. Pentru că Anna Lesko a făcut câteva declaraţii dure la adresa fostului impresar, acum acesta a dorit să-şi recapete imaginea de altă dată şi a declarat presei de monden cum stau de fapt lucrurile.

13 mart. 2015, 09:13
Florin Nedelcu îi dă REPLICA Annei Lesko: „Ea nu e o fată rea, e doar influenţată negativ!”

Totul a început în urmă cu câteva luni, când Anna Lesko trebuie să susţină un concert într-o localitate la câţiva kilometri de Bucureşti şi pentru că impresarul ei nu i-a asigurat deplasarea în cele mai bune condiţii, artista nu şi-a mai onorat contractul. Astfel, artista a rămas nu doar fără bani, ci şi cu imaginea pătată.

Deoarece acuzele Annei Lesko au fost destul de grave, Florin Nedelcu a încercat să îşi recâştige imaginea din trcut şi a declarat în exclusivitate pentru SpyNews că tot ce spune artista este fals, ba mai mult decât atât că ea este influenţată de iubitul ei, care vrea să o ghideze el în carieră.

Încasări COLOSALE pentru artiştii români în 2014. Au făcut SUTE DE MII DE EURO din concerte şi petreceri

„Nu înțeleg exact despre ce bani vorbește. Nici măcar povestea că, de Revelion, aș fi fost eu vinovat că ea nu a ajuns la concert nu este reală. Culmea, la volan era iubitul ei, el a făcut o pană și de aceea a întârziat. Iar eu, până acum i-am dat fiecare banuț, în avans chiar, direct în bancă. Nu îi sunt dator cu absolut nimic. De aceea nici nu i-am înețeles ieșirea aceea, cel puțin discutabilă, în care mă acuza pe mine, care i-am băgat în cont mii, chiar zeci de mii, de euro, că i-aș fi luat mâncarea de la gura copilului. Mai ales că am plătit-o și pentru concertul pe care l-a ratat din cauză că iubitul ei a făcut pană.

Vrea să lanseze o nouă melodie, dar nu avea niciun alt subiect de presă. Așa că s-a gândit ea să facă asta. Oricum, am întrerup orice fel de activitate între noi. Evident, e influențată… Din pat! Adică, ca să fiu mai explicit, de iubitul ei. Probabil își dorea să fie pe cont propriu. Îi urez succes! Pentru că are nevoie. Ea nu e o fată rea, e doar influențată negativ. Dar, cred eu, se va trezi până la urmă, dar sper să nu fie prea „, a declarat Florin Nedelcu.

Citeşte şi  Anna Lesko, TRĂDATĂ de OMUL în care avea cea mai mare ÎNCREDERE! „El a luat pâinea de la gura copilului meu!”


loading...