Florin Niţă, debut cu înfrângere la Sparta Praga. Mesaj pentru fanii FCSB

Florin Niţă a debutat pentru Sparta Praga în amicalul pierdut cu 2-1 în faţa celor de la Spartak Moscova. Fostul portar al FCSB-ului a primti şi banderola de căpitan, aşa cum este tradiţia la Sparta Praga.

08 feb. 2018, 05:04
Florin Niţă, debut cu înfrângere la Sparta Praga. Mesaj pentru fanii FCSB

Internaţionalul român a apărat în primul său meci pentru Sparta Praga. Din păcate pentru el, echipa sa a pierdut amicalul cu Spartak Moscova. Niţă a primit două goluri, însă execuţiile au fost excelent şi erau şanse mici să le scoată. Mai întâi, în minutul 13, Promes a tras tare, pe jos, la colţul lung. Apoi, în minutul 78, Melgarejo a scăpat singur cu Niţă şi a înscris cu un lob frumos. Golul cehilor a fost înscris de Kadlec, în minutut 17.

Florin Niţă a primit şi banderola de căpitan la acest meci. Potrivit unei tradiţii de la Sparta Praga, un jucător transferat primeşte banderola la meciul de debut. Stanciu şi Vătăjelu au fost şi ei titulari. 

La final, Niţă a vorbit pentru site-ul oficial al lui Sparta Praga şi a explicat ce înseamnă pentru el transferul la Sparta Praga: ”Am venit aici pentru că a fost o nouă provocare pentru mine şi am zis să încerc. Îmi doresc ca tot ce fac aici să rămână undeva acolo, îmi doresc să am rezultate cu această echipă. Pentru mine este un pas important în cariera de fotbalist. A trebuit să fac acest pas pentru binele familiei mele. Îmi pare rău pentru suporterii de acolo (n.r. de la FCSB), ştiu că m-au iubit”, a declarat Niţă pentru Telekom Sport.