Florin Pastramă, mesaj incredibil pentru Raluca Podea. Ce i-a transmis fostei iubite la o zi după căsătoria cu Brigitte Sfăt

Florin Pastramă i-a cerut iertare Ralucăi Podea, fosta sa iubită, la o zi după ce s-a căsătorit cu Brigitte Sfăt.

28 mai 2019, 15:09
Florin Pastramă, mesaj incredibil pentru Raluca Podea. Ce i-a transmis fostei iubite la o zi după căsătoria cu Brigitte Sfăt

Florin Pastramă s-a căsătorit cu Brigitte Sfăt și vrea să devină și tătic cât mai curând. La doar o zi după cununia civilă, el i-a cerut iertare Ralucăi Podea. Totul s-a întâmplat în direct, de față cu proaspăta lui soție.

„Vreau să-i cer iertare dacă i-am greşit cu ceva. Îi mulţumesc pentru toate cuvintele frumoase pe care mi le-a adresat mie, personal. Dacă ea aşa a crezut, după o relaţie de doi ani de zile. Eu am vrut să fiu fericit. Cu ea nu puteam, toată ziua, de dimineaţă până seara, era cu băiatul ei. Dacă eram aşa nenorocit cum spunea ea, putea să mă iubească băiatul ei? Să mă considere tatăl lui? De dimineaţă până seara noi nu ne întâlneam. Vorbeam la telefon. Eu nu vreau o relaţie la telefon. Vreau să fiu fericit”, a declarat Florin Pastramă.

Brigitte Sfăt s-a căsătorit cu Florin Pastramă. Cine a prins buchetul la nuntă FOTO

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit, luni, 27 mai. „Am crezut că e o glumă. Ne înțelegem bine și cu ea și cu copiii ei. Suntem o adevărată familie. Dacă el e fericit, sunt fericită și eu”, a declarat mama lui Florin Pastramă.


loading...
Partenerii noștri