Florin Piersic, dezvăluiri şoc după moartea Florinei Cercel. „Florina m-a iubit”

A plecat în tăcere, a evitat să vorbească despre suferinţa care îi cotrobăia prin suflet, despre necazurile şi neîmplinirile ei, despre trările care îi dădeau putere să continuie sau despre cele care o doborau. Florina Cercel s-a stins ieri, la 76 de ani, deşi mai avea încă multe de spus, pe scenă sau în spatele cortinei. În urma ei rămân lacrimile şi cuvintele nerostite.

31 iul. 2019, 09:21
Florin Piersic, dezvăluiri şoc după moartea Florinei Cercel. „Florina m-a iubit”

Au împărţit scena, o lacrimă, o bucurie. Florin Piersic ar putea povesti o viaţă despre amintirile pe care le are cu marea actriţă. Cei doi s-au întâlnit la Cluj în urmă cu două luni, când nimic nu prevedea sfârşitul. Ea era pe scenă, el în lojă.

Citeşte şi Cutremurător care a fost ultima dorinţă a Florinei Cercel. „Întotdeauna mama, din puţinul pe care îl aveam, ne cumpăra ceva”

”Vi s-a întâmplat vreodată să primiţi un telefon şi cel de la celălalt aparat să vă spună că a plecat din lumea asta o persoană dragă? Am răspuns, cu o strângere de inimă, aşa, ca o presimţire. Aud vorbele care mi se spun, dar parcă mintea mea refuză să le înţeleagă, le respinge ca pe o greşeală enormă, de parcă aşa ar putea să le anuleze, să dea timpul înapoi şi iar înainte, reparând eroarea destinului. Dar nu se întâmplă aşa şi încep să înţeleg că Florina Cercel, buna şi iubita mea parteneră, nu mai este. Cum adică? Aşa ceva nu se poate?! Doar acum patru zile am vorbit la telefon. La Cluj, cu două luni în urmă, o aplaudam din lojă în piesa în care cu mulţi ani în urmă eram parteneri pe scena Naţionalului bucureştean,” Gaiţele” lui Alexandru Chiriţescu”, scrie Florin Piersic pe pagina sa de socializare.

Mai multe amănunte pe okmagazine.ro.