Florin Piersic a luat o decizie radicală

Actorul Florin Piersic a declarat recent că nu va mai acorda interviuri. Artistul, care în luna ianuarie va împlini 79 de ani, a luat această decizie după ce o declaraţie a sa a apărut în presă pusă într-un alt context decât cel în care o făcuse.

RomaniaTV.net
30 nov. 2014, 19:41
Florin Piersic a luat o decizie radicală

Florin Piersic a luat o decizie radicală. Supărat că o declaraţie a sa a fost răstălmăcită, actorul Florin Piersic a decis recent să nu mai acorde niciun interviu. Artistul a explicat că nu a înţeles întrebarea unui reporter şi, pentru că nu i s-a explicat ulterior despre ce era vorba, răspunsul lui a apărut în presă pus într-un alt context.

„De azi înainte, nu mai răspund niciunei cereri de a da interviuri”, a declarat Florin Piersic. „Merit, la cei 79 de ani, să mă criticaţi, dar să-mi întindeţi o mână, să mă mângâiaţi şi să-mi spuneţi Bine, mă, că merge îniante!”, a adăugat el.

Florin Piersic este invitatul special al lui Ştefan Hruşcă în concertul de la Bucureşti

Probabil cel mai cunoscut actor român, Florin Piersic, deţine de luni titlul de Doctor Honoris Causa Artis, cea mai înaltă distincţie acordată de Universitatea de Vest Timişoara. Plin de umor, el a fost aplaudat la scenă deschisă de cei prezenţi în Aula Magna a UVT.

„Mai mulţi prieteni mi-au spus că dacă vin aici să îmi scriu un discurs pe care să îl citesc, nu să vorbesc liber. De ce? Pentru că tu o iei pe arătură, vorbeşti prea mult, mi-au spus aceştia. Când am aflat că voi primi titlul am crezut iniţial că e o glumă. Am jucat un nou rol în viaţă, de Honoris Causa”, a spus Piersic. El a mai spus că e încântat de cum a fost „îmbrăcat, mai fain ca Mărgelatu” de gazde, desigur făcând referire la roba pe care fiecare Doctor Honoris Causa o primeşte la decernarea titlului. „Am acasă nenumărate diplome primite, dar parcă niciuna nu e aşa frumoasă ca asta”, a mai spus maestrul, cu lacrimi în ochi.