Florin Piersic, de urgenţă la SPITAL. Ce se întâmplă în aceste momente cu MARELE ACTOR

Publicat: Luni, 25 Martie 2019 08:34 // Actualizat: Luni, 25 Martie 2019 12:31 // Sursa: romaniatv.net

Florin Piersic trece prin momente dramatice. Actorul a ajuns, de urgență, la medic pentru un control amănunțit.

UPDATE: Florin Piersic a fost operat acum o săptămână la un genunchi, la un spital Bucureşti, de medicul chirurg ortoped Vlad Predescu, din Viena, şi este încă în perioada de recuperare. Predescu a declarat pentru România TV că recuperarea decuge normal.

UPDATE: Actrița Medeea Marinescu a făcut primele declarații, după ce colegul ei Florin Piersic a ajuns la spital și s-a spus că ar avea probleme de sănătate. Ea a mărturisit, la RomaniaTV.net că a vorbit cu acesta, însă se simțea foarte bine. Mai mult, cei doi pregătesc spectacolele pentru luna mai și aprilie. Actrița a ținut să precizeze că Florin Piersic este foarte atent cu sănătatea lui și că cel mai probabil acesta a mers la spital pentru un control de rutină. "Chiar ieri am vorbit cu organizatorul spectacolului „Străin în noapte" şi am stabilit nişte date, chiar am adăugat nişte spectacole. Dacă ar fi fost ceva grav nu am fi putut face planuri să mai jucăm un al doilea spectacol în mai. În aprilie deja este sold-out, oamenii ar fi fost anunţaţi să-şi ia banii înapoi. Dacă ar fi fost ceva aş fi fost printre cei care ar fi ştiut că este o problemă", a explicat Medeea Marinescu.

Florin Piersic a preferat să stea în maşină până în clipa în care a fost chemat de medic pentru a nu fi văzut în sala de aşteptare a clinicii. Aşa că, atunci când a primit telefon că poate intra, Florin Piersic s-a ridicat cu greu de pe scaun şi, târându-şi piciorul drept, s-a îndreptat către clinică. Înăuntru, a fost preluat de un reprezentant al clinicii, care l-a condus până în cabinet.

Florin Piersic, omagiat de sute de oameni la aniversare: Îmi pare rău de un singur lucru: că nu am 38 de ani, ci 83 de ani

La final, femeia care l-a însoțit le-a transmis doctorilor că "nu trebuie să răsufle nimic în presă" şi că, "dacă se află ceva, să spuneţi că maestrul a venit pentru puţină terapie".

Florin Piersic a CEDAT. Anunţ DEVASTATOR venit în preajma ZILEI de NAŞTERE a marelui ACTOR

Florin Piersic părea vizibil afectat de problemele la piciorul drept, iar la plecare avea mai multe documente medicale şi un plic ce conţinea, probabil, o radiografie.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
analize medicale clinică Florin Piersic medic
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 mar 03:41
Răspunde | Votează email 0 email
Allison Howarts
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: [email protected] puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
[email protected]
1
EUR
4.8375
RON
10 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H