Florin Piersic, de urgenţă la SPITAL. Ce se întâmplă în aceste momente cu MARELE ACTOR

Florin Piersic trece prin momente dramatice. Actorul a ajuns, de urgență, la medic pentru un control amănunțit.

25 mart. 2019, 06:34
Florin Piersic, de urgenţă la SPITAL. Ce se întâmplă în aceste momente cu MARELE ACTOR

UPDATE: Florin Piersic a fost operat acum o săptămână la un genunchi, la un spital Bucureşti, de medicul chirurg ortoped Vlad Predescu, din Viena, şi este încă în perioada de recuperare. Predescu a declarat pentru România TV că recuperarea decuge normal.

UPDATE: Actrița Medeea Marinescu a făcut primele declarații, după ce colegul ei Florin Piersic a ajuns la spital și s-a spus că ar avea probleme de sănătate. Ea a mărturisit, la RomaniaTV.net că a vorbit cu acesta, însă se simțea foarte bine. Mai mult, cei doi pregătesc spectacolele pentru luna mai și aprilie. Actrița a ținut să precizeze că Florin Piersic este foarte atent cu sănătatea lui și că cel mai probabil acesta a mers la spital pentru un control de rutină. „Chiar ieri am vorbit cu organizatorul spectacolului „Străin în noapte” şi am stabilit nişte date, chiar am adăugat nişte spectacole. Dacă ar fi fost ceva grav nu am fi putut face planuri să mai jucăm un al doilea spectacol în mai. În aprilie deja este sold-out, oamenii ar fi fost anunţaţi să-şi ia banii înapoi. Dacă ar fi fost ceva aş fi fost printre cei care ar fi ştiut că este o problemă”, a explicat Medeea Marinescu.

Florin Piersic a preferat să stea în maşină până în clipa în care a fost chemat de medic pentru a nu fi văzut în sala de aşteptare a clinicii. Aşa că, atunci când a primit telefon că poate intra, Florin Piersic s-a ridicat cu greu de pe scaun şi, târându-şi piciorul drept, s-a îndreptat către clinică. Înăuntru, a fost preluat de un reprezentant al clinicii, care l-a condus până în cabinet.

Florin Piersic, omagiat de sute de oameni la aniversare: Îmi pare rău de un singur lucru: că nu am 38 de ani, ci 83 de ani

La final, femeia care l-a însoțit le-a transmis doctorilor că „nu trebuie să răsufle nimic în presă” şi că, „dacă se află ceva, să spuneţi că maestrul a venit pentru puţină terapie”.

Florin Piersic a CEDAT. Anunţ DEVASTATOR venit în preajma ZILEI de NAŞTERE a marelui ACTOR

Florin Piersic părea vizibil afectat de problemele la piciorul drept, iar la plecare avea mai multe documente medicale şi un plic ce conţinea, probabil, o radiografie.