Florin Piersic, de URGENŢĂ la spital? Actorul neagă informaţiile din presa clujeană

Florin Piersic ar fi ajuns de urgenţă la spital din cauza unor dureri puternice în zona gâtului, informează newscluj.ro. Actorul susţine însă că se află în vacanţă departe de România. 

RomaniaTV.net
26 iun. 2014, 10:08
Florin Piersic, de URGENŢĂ la spital? Actorul neagă informaţiile din presa clujeană

UPDATE: Florin Piersic susţine că se află în vacanţă şi nu are probleme de sănătate.

Florin Piersic a ajuns la urgenţă din cauza unor probleme de sănătate. El a mers la Clinica Medicală II din Cluj Napoca pentru un consult, acuzând că de mai bine de două săptămâni dureri puternice în zona gâtului.

Nimeni din spital nu vorbeşte oficial despre afecţiunile lui Florin Piersic, în afară de pacienţii şi asistentele care şuşotesc pe la colţuri. Comunicarea oficială a medicilor a fost: „Piersic a fost la clinică într-o vizită privată”.

Citeşte şi Stela Popescu a fost OPERATĂ. „Pericolul era foarte mare” VIDEO

Actorul a fost consultat de profesorul Marcel Cosgarea, care i-a prescris şi un tratament şi l-a rechemat la un consult.

Ce spunea Florin Piersic despre moartea sa VIDEO

Florin Piersic este mâhnit de faptul că marii actori ai României sunt iubiţi cel mai mult după ce dispar şi că în timpul vieţii sunt deseori uitaţi înainte de vreme.

Într-un monolog cutremurător susţinut în urmă cu ceva timp într-o emisiune la România TV, marele actor Florin Piersic a recunoscut că îşi doreşte să se vorbească frumos despre el cât încă mai este printre noi.

Florin Piersic a explicat şi de ce a ales să apară mai puţin în prim-plan în ultima vreme.

Vreţi să tac? Asta am vrut eu astăzi, să tac… să nu spun nimic. Pentru ce? Pentru că a devenit un laitmotiv: «Vorbeşte mult». Păi vorbesc ca să mă auziţi şi să vă dau nişte exemple cu întâmplări din care dvs. să trageţi concluzia. În ziua în care Iurie Darie, Şerban Ionescu, Titi Rucăreanu, Irina Petrescu, Dumnezeu s-o odihnească, nu mai pot să vă comunice ce v-au comunicat nu vă pare rău că oamenii ăştia nu mai sunt cu dumneavoastră? Îmi pare rău de ce spun acum, dar va veni o zi când eu n-o să mai pot să vin să vorbesc cu dumneavoastră. De ce? Pentru că o să fiu undeva sus, într-o stea. Şi poate unul dintre dvs. o să spună «ce păcat, mă, ne mai povestea şi el câte o întâmplare, ne mai recita o poezie, mai fredona o melodie, mai făcea glume cu noi». Pentru ce nu vă bucuraţi de asta?„, a spus Florin Piersic.