Florin Piersic împlineşte 81 de ani. La mulţi ani!

Moment aniversar pentru marele actor Florin Piersic! Astăzi, maestrul împlineşte 81 de ani! Dacă la începutul carierei a fost apreciat pentru naturaleţea sa, mai târziu a fost pus în valoare de talentul şi măiestria cu care reuşea să pună în scenă rolurile pe care le interpreta. Piersic mărturisea însă în trecut că dispariția colegilor de scenă îl reține să mai sărbătorească.

RomaniaTV.net
27 ian. 2017, 10:38
Florin Piersic împlineşte 81 de ani. La mulţi ani!

Florin Piersic este, cu siguranță, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi. Vineri, 27 ianuarie, marele actor împlinește 81 de ani. La ceas aniversar, Florin Piersic a vorbit mereu cu recunoștință despre părinții lui pe care i-a iubit nespus.

„Asta e cel mai important lucru pe care vreau să vi-l spun. Sigur că mă rog la Hristos şi Maica Domnului, dar eu mă rog la mama mea. Eu o socotesc pe mama mea, VERA PIERSIC, o sfântă”, spune actorul.

Din carieră, Florin Piersic are multe amintiri, dar momentele de început sunt cele care l-au marcat.

Florin Piersic a ajuns de trei ori în fața altarului și are doi băieți de care e mândru tare: Florin și Daniel. Marele actor a rămas în relații foarte bune cu mamele celor doi fii ai săi, actrițele Tatiana Iekel și Ana Seleș. Cel de-al treilea mariaj, cu Ana Torok este și cel mai lung și durează deja de mai bine de 3 decenii.

Vezi si: Ei îl fac fericit pe Florin Piersic. Imagini emoţionante cu nepoţii actorului FOTO

”Nu sărbătoresc nicicum, pentru că nu am vrut. Nu ştiu dacă gândurile mele se vor înţelege. Pentru că am vârsta aceasta, zic eu, sunt foarte marcat de faptul că foarte mulţi colegi şi prieteni de-ai mei sunt în stele, printre ei parteneri, artişti, oameni simpli, cunoştinţe, colegi de şcoală, de liceu, de facultate, prieteni mai vechi şi mai noi. Toţi aceştia nu mai sunt, şi-atunci, nefiind pe lângă cei care, în felul lor, m-au iubit, au avut sentimente frumoase pentru mine, căci toţi îmi lipsesc, mi se pare o nedreptate ca eu să sălăşluiesc încă pe lumea asta”, declara Piersic la împlinirea a 80 de ani.loading...
Partenerii noștri